FLSmidth Aktie

Om FLSmidth

FLSmidth er en dansk virksomhed i cement og mine branchen. Virksomhedens primære fokusområder er produktionen af maskiner til cementproduktion og minedrift. Med minedrift som hovedpart med ca. 59% af omsætningen. 

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1882 af Frederik smidth. FLSmidth omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb og er blandt de 25 størst omsættende virksomheder i Danmark. Virksomheden har i dag over 10.000 ansatte, med den administrerende direktør Thomas Schultz i spidsen. 

FLSmidth aktien - Nøgletal

Køb FLS aktier 0% kommission

Køb FLSmidth aktier

I denne guide viser vi dig præcis hvordan du køber og sælger aktier på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære og hotte aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse - Udbytte

FLSmidth er børsnoteret på den københavnske fondsbørs NASDAQ omx. Her er virksomheden blandt andet med i det anerkendte c25-indeks, der dækker over de 25 største virksomheder i Danmark. Der findes i dag ca. 50 millioner børsnoterede FLSmidth aktier    

FLSmidth er en udbyttebetalende aktie, den udbetaler altså hvert år et beløb for hver aktie du ejer. Virksomheden har til mål at udbetale ca. 30-40% af overskuddet hvert år til investorer. De seneste år før corona har vi set en gennemsnitlig udbyttebetaling på ca. 8 kr. pr. aktie, med en samlet udbetaling på ca. 400 millioner kr til investorer. 

FLSmidth er en aktie der de seneste år har set en relativ nedadgående aktiekurs. Dette er dog slet ikke en dårlig ting for mulige investorer af FLSmidth aktier. Finanskrisen tog for alvor pusten ud af FLSmidth aktien massive fremgang og opadgående kurs. Siden da har vi set en række år med stor medgang efterfulgt af en mindre nedadgående korrektion. Siden 2017-18 har aktien set en mindre nedadgående tendens grundet en række negative historier, hvilket er forventeligt med dårlig omtale i medierne. 

Anbefaling

Denne tendens har dog vendt sig i løbet af 2020, hvor vi har set en markant opadgående tendens lige siden. Den positive udvikling i FLSmidth aktien ser heller ikke ud til at vende lige foreløbigt, der ligner at have kurs mod de tidligere højder. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at købe FLSmidth aktier imens denne opadgående tendens er i gang. Hvis vi ender med at se lignende kurser som vi så for år tilbage, så kan det potentielt betyde mere end en fordobling i FLSmidth aktiens værdi.  

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i FLSmidth aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan investere i FLSmidth aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X