Facebook Aktie

Om Facebook Inc. (Meta)

Facebook eller Meta er verdens største online sociale medie, med mere end 2,7 milliarder månedlige aktive brugere. Virksomheden blev stiftet af Mark Zuckerberg i 2004, og er i dag en af de største medievirksomheder ved siden af virksomheder som Google, Netflix og Disney

Facebook aktien - Nøgletal

Køb FB aktier 0% kommission

Køb Facebook aktier

Denne guide viser dig præcis hvordan du køber og sælger aktier i Facebook på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktie bølgen en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Facebook aktie

Facebook er i dag blandt de mest værdifulde selskaber i hele verden, ved siden af virksomheder som amazon, microsoft og apple

Siden børsnoteringen i 2012 er Facebook aktien steget med mere end 800% i værdi. Det vil altså sige, at have du investeret 10.000 kr, var de i dag 100.000 kr. værd. Den samme voldsomme udvikling i vækst, så vi også omkring corona perioden, hvor aktien formåede at stige med næsten 200% i værdi på blot et år. 

Det er derfor også en utrolig populær aktie blandt analytikere og institutter, der stadig i dag vurdere aktien som “strong buy, med forventninger om markant vækst på både den korte og lange bane. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Facebook aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie med lav risiko i en branche med kæmpe potentiale. Facebook er nemlig mere end bare et medie, de er et socialt netværk med adskillige virksomheder under sig, indenfor vidt forskellige sektorer.  

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Facebook aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du ikke skal bekymre dig om handelsomkostninger hver gang du køber eller sælger en aktie. 

Du kan investere i Facebook aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X