Equinor Aktie

Om Equinor

Equinor tidligere kendt som Statoil, er et norsk multinationalt energiselskab, ejet af den norske stat. Virksomheden opererer i 36 forskellige lande, og har mere end 20.000 medarbejdere. Selskabet omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, og er ifølge Forbes blandt de 500 største virksomheder i verden.  

Equinor aktien - Nøgletal

Køb Equinor aktier 0% kommission

Sådan køber du Equinor aktier

Hvis du overvejer at investere i Equinor eller en anden aktie, men ikke er sikker på hvordan, så er det faktisk nemmere end du tror. Du kan i løbet af kort tid, oprette en konto og komme i gang med at investere helt uden kommission. 

Du kan se vores guide, der trin for trin viser dig hele processen, så du kan komme i gang med at investere. 

1. Vælg Platform

2. Opret en gratis aktiekonto og sæt penge ind (mindst 300 kr.)

3. Find aktie, tryk handel og vælg investeringsbeløb. 


1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere hurtigt, og uden kommission, kan du bruge vores anbefalede platform. Her kan du købe og sælge aktier helt fri for kommission eller andre skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Så mangler du bare, at oprette en profil på platformen. Det kan du fx gøre gennem en facebook konto. Herefter mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere, med en indbetaling på så lidt som 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Equinor aktier

Nu mangler du kun, at finde den aktie du vil investere i. Du søger blot efter Equinor aktien i toppen af siden, trykker på handel og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt fri for kommission, kurtage eller provision.

Equinor aktie analyse og anbefaling

Siden aktien kom på børsen i år 2001, har der været en relativ stabil kurs med ensartede fald og stigninger. Dette skyldes blandt andet aktiens høje udbytter, som virksomheden prioritere frem for udelukkende at vækste i form af kursstigninger. Det er dog trods de høje og stabile udbytter, alligevel lykkedes aktien, at stige med næsten 200% i værdi. 

Det er derfor en populær aktie blandt investorer og institutter, der er interesseret i stabile og høje udbytter, med et gennemsnitligt årligt udbytte tæt på 5%. Ligesom andre olie og energiselskaber som Shell, Ørsted, og Nel aktien, har de været stærkt påvirket af corona situationen. De har dog alle formået at sætte gang i en opadgående tendens, som mange investorer stadig sigter efter. 

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Equinor aktien er til dig der er interesseret i en stabil og lav risiko aktie, med et højt og jævnt udbytte. Derudover er det en aktie med potentiale for vækst på både den korte og lange bane, da virksomheden især har fået større fokus mod bæredygtige energikilder. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Equinor aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan investere for helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X