Easyjet Aktie Aktie

EasyJet PLC

EasyJet aktien er en engelsk multinationalt lavprisflyselskab grundlagt i 1995. De er i dag europas næststørste flyselskab efter Ryanair. De opererer i dag i over 100 forskellige lufthavne verden over, og har mere end 14.000 ansatte, heraf ca. 4.000 piloter. Virksomheden omsætter i dag for et 2-cifret milliard beløb, og har flere forskellige datterselskaber under sig  som blandt andet EasyJet – Europe, UK, Switzerland, og Holidays.  

Køb
Easyjet
aktier - 0% kommission

Udbytte, Aktiekurs & Nøgletal

Køb EasyJet aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som EasyJet:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

EasyJet aktieanalyse og anbefaling

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at EasyJet og andre selskaber i fly- og rejsebranchen som Norwegian, Lufthansa og Tui, har set et markant dyk i kurs grundet corona. 

Derfor er det også en aktie, der har fået stor opmærksomhed grundet de lave kurser. Selvom kursen allerede er godt på vej op er der stadig lang vej endnu, sammenlignet med kursen for 5 år siden er de ca. 20% mindre værd i dag. Dette er markant lavere end det generelle markedet, der gennemsnitligt de seneste 50 år, har set et afkast på 7% om året.  

Mange investorer og institutter har derfor EasyJet aktien i sigte, med forventninger om kursstigninger i fremtiden i takt med corona situationen for alvor er overstået. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser. 

Det er en aktie til dig, der vil investere i rejsebranchen, som tror på branchen vil ramme de samme højder som vi før har set. Derudover er det en aktie til dig, der er interesseret i en aktie med et stabilt og højt udbytte på ca. 4% om året.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe EasyJet  aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X