• Loading stock data...

EasyJet aktie

Her får du et samlet overblik over EasyJet aktien inden du investere. Se alt relevant information som analyse, anbefaling, aktiekurs købsguide og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • EasyJet aktie
  • EasyJet aktieanbefaling og analyse
  • Sådan køber du EasyJet aktier
easyjet aktie

EasyJet aktiekurs

Køb EasyJet aktier uden kommission

Kort om virksomheden

EasyJet er et engelsk multinationalt lavprisflyselskab grundlagt i 1995. De er i dag europas næststørste flyselskab efter Ryanair. De opererer i dag i over 100 forskellige lufthavne verden over, og har mere end 14.000 ansatte, heraf ca. 4.000 piloter. Virksomheden omsætter i dag for et 2-cifret milliard beløb, og har flere forskellige datterselskaber under sig  som blandt andet EasyJet – Europe, UK, Switzerland, og Holidays.  

EasyJet aktie

EasyJet aktien er børsnoteret på den engelske fondsbørs LSE – London Stock Exchange. Her kom aktien på børsen i år 2000, 5 år efter stiftelsen til en pris på ca. 3,1£ pr. aktie. Det svarer i dag til ca. 350£ pr. aktie efter diverse aktiesplit over årene.

Der findes i dag ca. 400 millioner EasyJet aktier til en samlet markedsværdi af næsten 4 milliarder pund. 

EasyJet er en udbytteaktie, der en gang om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år før corona ramte, havde EasyJet aktien et gennemsnitligt udbytte på ca. 4% om året.

Det svarer til en gennemsnitlig payout ratio på ca. 60-70% af overskuddet.      

EasyJet aktieanalyse og anbefaling

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at EasyJet og andre selskaber i fly- og rejsebranchen som Norwegian, Lufthansa og Tui, har set et markant dyk i kurs grundet corona. 

Derfor er det også en aktie, der har fået stor opmærksomhed grundet de lave kurser. Selvom kursen allerede er godt på vej op er der stadig lang vej endnu, sammenlignet med kursen for 5 år siden er de ca. 20% mindre værd i dag. Dette er markant lavere end det generelle markedet, der gennemsnitligt de seneste 50 år, har set et afkast på 7% om året.  

Mange investorer og institutter har derfor EasyJet aktien i sigte, med forventninger om kursstigninger i fremtiden i takt med corona situationen for alvor er overstået. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser. 

Det er en aktie til dig, der vil investere i rejsebranchen, som tror på branchen vil ramme de samme højder som vi før har set. Derudover er det en aktie til dig, der er interesseret i en aktie med et stabilt og højt udbytte på ca. 4% om året.

Sådan køber du EasyJet aktier

Hvis du gerne vil lære at investere i EasyJet, eller hvilken som helst anden aktie, så er det faktisk utrolig nemt. Det tager kun få minutter at sætte op, og du kan faktisk investere uden at betale kommission eller kurtage. Vi har lavet en nem guide, der trin for trin viser hvordan du kommer igang med at investere helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission, er der ikke mange muligheder. Med den mest populære og den vi også anbefaler, kan du købe og sælge aktier uden kommission eller kurtage. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter. Du kan gøre det gennem en facebook eller google konto på få klik. Derefter mangler du at lave dit startindskud. Du behøver ikke mere end 50 dollars for at komme i gang med at investere på platformen.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb EasyJet aktier

Efter du har oprettet en profil, og lavet dit startindskud på platformen, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt at finde rundt, og du søger blot efter den aktie du vil investere i. Trykker på trade og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering, som du kan sælge igen når som helst uden kommission.

Køb EasyJet aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i EasyJet aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier