• Loading stock data...

DSV aktie

Dan dig et overblik, og få alt information om logistik aktien DSV. Se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefaling og købsguide. Vi har samlet alt, hvad du skal bruge inden du investerer. 

  • Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • DSV aktien
  • Køb af DSV aktie uden kurtage (guide)
dsv aktie

DSV aktiekurs

Køb aktier for 0 kr.

Om virksomheden

DSV Panalpina er verdens tredjestørste logistikvirksomhed med hovedsæde i Hedehusene. Virksomheden blev stiftet i 1976 af Leif Tullberg, som et fællesskab af ni vognmænd. I 2020 havde logistik koncernen en omsætning på over 100 milliarder kroner. Virksomheden har i dag mere end 50.000 medarbejdere, fordelt i over 80 lande på over 1.300 kontorer og logistikfaciliteter. Jens Andersen har siden 2008 stået i spidsen for selskabet. 

DSV aktien

DSV Panalpina aktien er børsnoteret på den Københavnske fondsbørs og er blandt andet en del af c25-indekset. C25-Indekset dækker over de 25 størst omsættende virksomheder i Danmark.  

Dsv er en aktie der har haft kraftigt vokseværk de sidste mange år. Tager vi et kig på de konkrete tal, kan vi for alvor se hvor meget DSV aktien er vækstet. På bare det sidste års tid er det en aktie, der er steget med mere end 80% i værdi. Over de sidste 5 år er aktien steget med godt og vel 450%. Det vil altså sige, at have du for 5 år siden købt DSV aktier for 10.000 kr., var de i dag mere end 50.000 kr. værd.    

Derudover er DSV en aktie der hvert år udbetaler udbytte til investorerne. De sidste 5 år har aktien udbetalt ca. 0,4% i udbytte. Det er ikke et utroligt højt udbytte, dette skyldes blandt andet at virksomheden har valgt at geninvestere sit overskud, frem for at udbetale udbytte.  

Alt i alt er DSV en aktie, hvis vækst ikke ser ud til at stoppe lige foreløbigt. Det skyldes blandt andet deres mange opkøb af virksomheder, som er en del af deres strategi. Det er en strategi som sigter efter at dominerere markedet, og blive de største i branchen. Indtil videre er det blevet til verdens tredjestørste logistikvirksomhed, og det tegner ikke til at blive endestationen.  Derfor er det også vores overbevisning at DSV aktien vil fortsætte sin vækst mange år frem, derfor anbefaler vi helt klart at du tager aktien med i dine overvejelser.

Køb af DSV aktie (guide)

Hvis du overvejer at begynde på at investere i aktier, eller er interesseret i at se hvordan man handler aktier uden kurtage, så læs med her. Det har aldrig været nemmere at investere i aktier, end det er i dag. Det tager kun få klik på din computer eller telefon. Vi har derfor lavet en simpel guide, der viser hvordan du investere i aktier som DSV, gratis uden kurtage.

1. Platform

Først skal du finde en platform at investere i aktier fra. Der findes et hav af investeringsplatforme derude, men ikke alle er lige gode. Den vi anbefaler og den nok også mest populære investeringsplatform, kan du købe og sælge aktier gratis. Ofte skal du nemlig betale en procentdel, hver gang du køber eller sælger en aktie. Det slipper du for her, så du kan maksimere dit overskud.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt i processen er at oprette en profil på platformen. Det tager få minutter, og kan blandt andet gøres igennem din google konto. Efter det, mangler du at lave din første indbetaling på investeringsplatformen. Du kan komme i gang med at investere på platformen for 50 dollars. Noget der ofte kan kræve flere tusinde kroner, at starte ud med på andre platforme. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde DSV aktien eller den aktie du vil investere i. Det tager ingen tid at lære platformen at kende, da den er super brugervenlig. Du søger efter den aktie du vil investere i, derefter trykker du på handel/køb og vælger dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, og du kan til enhver tid sælge aktierne igen. 

Køb aktier gratis

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i DSV aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier