• Loading stock data...

Disney aktie

Få et samlet overblik over Disney aktien, og se alt relevant information inden du investerer. Se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefaling, købsguide, alverdens data og meget mere. 

  • Disney aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Disney aktie
  • Køb af Disney aktier
disney aktie

Disney aktiekurs

Køb Disney aktier uden kommission

Om virksomheden

Disney er verdens største mediekoncern, der producere alt fra teater og film til musik og tv. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1923, og har i dag hovedkvarter i Californien. De omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, og har mere end 200.000 ansatte. Derudover ejer Disney også flere andre medieproducenter, såsom tv-netværket ABC.

Disney aktie

Det har siden 1957 været muligt at købe Walt DIsney aktier. Her kom aktien nemlig på den amerikanske fondsbørs i New York, NYSE. Det var til en aktiekurs på 13,88$ pr. Disney aktie. Det svarer i dag til ca. 0,03$ pr. aktie, når man udelukkende medregner de mange aktiesplit. 

De sidste mange år har Walt Disney aktien udbetalt udbytte 2 gange om året. De seneste 5 års udbytter i perioden 2015-2019, var med et gennemsnitligt udbytte på 2,8% om året, fordelt over 2 udbetalinger. Dog har virksomheden i takt med usikkerheden omkring corona, ikke udbetalt udbytte i 2020 eller 2021. Dette er formentlig noget de vil påbegynde igen, nu når corona situationen for alvor er kommet under kontrol. 

Tager vi et kig på de seneste års udviklinger i Disney aktiens aktiekurs, er det med stor vækst. De seneste 5 år er aktien vokset med mere 80%, hvilket er utrolig godt, når man især tager corona situationen med i billedet. Helt konkret er aktien vokset gennemsnitligt med ca. 15% om året siden sin børsnotering. 

Der er derfor også en aktie, der anses som værende stabil og afkast konsekvent, der ud over det også udbetaler et højt udbytte. Det er en aktie med god muligheder for fremtiden, der har stort potentiale indenfor især streaming. Det er også her aktien har set en del nye investorer, der virkelig tror på koncernen og dens tjenester, som ikke før har investeret. Det er i takt med, at det er blevet lettere at investere, at der har åbnet sig nye døre for aktier som Disney, Netflix og Apple. 

Disney er verdens største mediekoncern, der producere alt fra teater og film til musik og tv. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1923, og har i dag hovedkvarter i Californien. De omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, og har mere end 200.000 ansatte. Derudover ejer Disney også flere andre medieproducenter, såsom tv-netværket ABC.

Køb af Disney aktier

Hvis du går og overvejer at investere i Disney eller andre aktier, men ikke helt ved hvor du skal starte, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager i dag nemlig kun ganske få minutter, at komme i gang med at investere. Noget der ovenikøbet kan gøres helt fri for kommission. Du kan følge vores guide, der trin for trin viser hvordan man kommer i gang med at investere i løbet af 5 minutter helt uden kommission.

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere i Disney eller anden aktie fra. Hvis du vil investere uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer, kan du gøre det på vores anbefalede platform med over 20 millioner brugere. Her kan du både købe og sælge aktier helt  uden kommission. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer.  

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen, mangler du at oprette en profil. Dette kan gøres på få minutter gennem fx en facebook konto. Derefter mangler du at lave et startindskud, her kan du komme i gang med at investere med et indskud på 50 dollars. Noget der på andre platforme, kan kræve et indskud på mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Disney aktier

Så mangler du kun at finde Walt Disney eller den aktie du vil investere i. Søg efter aktien på platformen, tryk på trade/handel og vælg investeringsbeløb. Herefter har du lavet din første investering helt uden kommission,.som du kan sælge igen til enhver tid, uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.  

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Disney aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier