Disney Aktie

Walt Disney Company (The)

Disney er verdens største mediekoncern, der producere alt fra teater og film til musik og tv. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1923, og har i dag hovedkvarter i Californien. De omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, og har mere end 200.000 ansatte. Derudover ejer Disney også flere andre medieproducenter, såsom tv-netværket ABC.

Køb Disney
aktier - 0% kommission

Nøgletal, Udbytte & Aktiekurs

Køb Disney aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Disney:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse

Der er en aktie, der anses som værende stabil og afkast konsekvent, der ud over det også udbetaler et højt udbytte. Det er en aktie med god muligheder for fremtiden, der har stort potentiale indenfor især streaming. Det er også her aktien har set en del nye investorer, der virkelig tror på koncernen og dens tjenester, som ikke før har investeret. Det er i takt med, at det er blevet lettere at investere, at der har åbnet sig nye døre for aktier som Disney, Netflix og Apple. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Disney aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X