Deutsche Bank Aktie

Om Deutsche Bank

Deutsche Bank er en tysk bank, grundlagt i 1870 med hovedkontor i Frankfurt. De er i dag blandt verdens største banker med over 27 millioner kunder, til sammenligning har Nordea og Danske Bank tilsammen ca. 12 millioner kunder.

Deutsche Bank har i dag en omsætning på et 2-cifret milliard beløb (euro), med en omsætning i 2020 på godt 24 milliarder euro. De har i dag knap 100.000 medarbejdere, med filialer i 50 forskellige lande verden over. 

Nøgletal Deutsche Bank aktien

Køb Nordex aktier 0% kommission

Sådan køber du Deutsche bank aktier

Hvis du gerne vil investere i Deutsche Bank aktie, så er det faktisk langt nemmere end du tror. 

Du kan faktisk investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. 

Det tager ganske kort tid at sætte op, og du kan se vores simple guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du kommer i gang med at investere fra helt ned til 300 kr.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer, da man både  kan købe og sælge aktier helt uden kommission, med over 20 millioner brugere.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, skal du oprette en konto. Det tager få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Når din konto er godkendt, kan du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med, at investere med en indbetaling på 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Deutsche aktier

Efter du har oprettet en konto og sat penge ind, mangler du kun at finde “Deutsche Bank aktie” eller den aktie du vil investere i. Søg efter aktien, tryk på trade, og vælg det beløb du vil investere for. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.

Analyse og Anbefaling af Deutsche Bank aktie

Deutsche Bank aktien er i dag blandt de mest handlede aktier på den tyske fondsbørs, hvor den blandt andet er en del af DAX30 indekset, der dækker over de 30 mest handlede aktier på den tyske fondsbørs. 

Det er en populær aktie, der stadig i dag har stor interesse fra mange investorer og institutter. Især de lave aktiekurser, som stadig er langt fra de tidligere fra før finanskrisen, har skabt øget interesse for aktien, i takt med at positive tendenser har vist sig.  

Det seneste år er Deutsche Bank aktie, vokset med intet mindre end 30% i værdi, og noget kunne tyde på de positive tendenser ikke stopper der. Flere finansielle institutter som seekingalpha, vurdere nemlig aktien som et stærkt køb, med forventninger om kursstigninger på både kort og lang sigt.   

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Deutsche Bank aktie med i dine investeringsovervejelser, da kurserne er utrolig lave både set ud fra det generelle markedet, men også kurs historisk set. 

Alt i alt er det en sikker aktie, med lav risiko og et stort vækstpotentiale på både den korte og lange bane, der i de seneste perioder har vist mange positive tendenser og bevæget sig mod de tidligere kurser på over 90€.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Deutsche Bank aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du behøver ikke investere mere end 300 kr. for at komme i gang med at investere i aktier. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X