• Loading stock data...

Demant aktie

Her får du alt relevant info samlet, så du kan danne dig et overblik over Demant aktien. Du kan se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefaling, købsguide og meget mere. 

  • Demant Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Demant aktien
  • Sådan køber du Demant aktier
demant aktie logo

Demant aktiekurs

Køb aktier for 0 kr.

Om virksomheden

I 1904 stiftede William Demants far, virksomheden der i dag går under navnet Demant. Virksomheden specialiserer sig hovedsageligt med produktionen og salget af høreapparater, høretekniske hjælpemidler, lydanlæg og hovedtelefoner. Demant har i dag hovedkontor i Smørum med over 13.200 ansatte på verdensplan. Virksomheden omsætter i dag for et 2 cifret milliardbeløb og er en del af William Demant fonden.  

Demant aktien

Demant aktien er børsnoteret på den københavnske fondsbørs. Her har aktien kunne handles siden børsnoteringen i 1995. Demant aktien er i dag en del af c25-indekset, og er dermed en del af de 25 størst omsættende virksomheder i Danmark. 

Der findes i alt ca. 240 millioner udstedte Demant aktier på fondsbørsen. Derudover er Demant ikke en aktie der udbetaler udbytte. Virksomheden har nemlig valgt at geninvestere overskuddet, frem for at betale udbytte.  

Det må sige at Demant aktien har set store stigninger i aktiekurs, især indenfor det sidste års tid. På blot et års tid er Demant aktien nemlig vokset med ca. 80%, hvilket må siges at være et fantastisk afkast. Tager vi et kig på de seneste 5 år, tegner der sig samme opadgående billede i aktiekursen.  De seneste 5 år er aktien nemlig steget med ca. 150% i værdi, og har for alvor vist sit stabile afkast på den lange bane.    

Demant aktien er derfor blevet en af de største og hurtigste voksende virksomheder, indenfor høre og helbreds teknologi branchen. Succesen har også ledt til mange store samarbejdspartnere, som blandt andet Philips og Sonic. Det har alt sammen været med til at gøre virksomheden til en ledende figur i udviklingen af høreteknologi. Det er derfor også vores overbevisning at Demant aktien fortsætter sin ledende rolle i branchen, og fortsætter med at udvikle ny teknologi. Derfor mener vi bestemt at det er en aktie du skal tage med i dine overvejelser. 

Sådan køber du Demant aktier

Hvis du gerne vil begynde at investere i aktier, eller du bare vil se hvordan du handler med aktier uden kurtage, så skal du følge med her. Vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser hvordan du investere i lige præcis de aktier du kan lide. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere, og det tager kun få minutter at komme i gang.

1. Platform

Det første du skal gøre er at finde en platform, hvor du kan investere i Demant aktier fra. Her er den mest populære og den vi også selv anbefaler, en platform hvor du kan investere i aktier, uden at betale kurtage. Du slipper altså for at betale en procentdel, for hver gang du køber og sælger aktier, for det er nemlig helt gratis. Det er nemlig vigtigt, at få mest mulig ud af dine investeringer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Du mangler nu, at oprette en profil på investeringsplatformen. Det kan du gøre på få sekunder igennem din google eller facebook konto. Derefter skal du lave din første indbetaling på platformen, for at komme i gang med at investere. Dette kræver et startindskud på 50 dollars. På mange platforme kan det hurtigt løbe op i mange tusind kroner, for at starte ud med at investere, det slipper du også for her.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har lavet dit startindskud på platformen, mangler du kun at finde Demant aktien, eller hvilken som helst anden aktie du vil investere i. Det er simpelt og nemt at finde rundt på platformen, og kan forstås med det samme. Du søger efter den aktie du vil investere i. Trykker på trade/handel, og vælger investeringsbeløb. Det er alt der skal til for at investere i aktier, og du kan nu sælge den igen, ligeså snart du har lyst.

Køb aktier gratis

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Demant aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier