Danske Bank Aktie

Om Danske Bank

Danske Bank er Danmarks største bank, og opererer hovedsageligt i Danmark, Sverige Norge og Finland. Banken blev grundlagt tilbage i 1871, under navnet Landmandsbanken. De har i alt ca. 3,7 millioner kunder den dag i dag, med mere end 20.000 ansatte. Virksomheden har i dag hovedsæde i København, og omsætter for et 2-cifret milliardbeløb.

Danske Bank aktien

Køb Danske Bank aktier 0% kommission

Sådan køber du Danske Bank aktier

Hvis du vil igang med at investere, eller bare vi få mere ud af dine investeringer, så hjælper vi dig. 

Det tager nemlig kun få minutter at komme igang, og vi har endda lavet en guide, der trin for trin viser hvordan du investere i aktier uden kurtage. 

Du kan i dag nemlig både købe og sælge aktier helt uden at betale kurtage eller kommission. 

Derudover kan du komme i gang med at investere i aktier fra helt ned til 300 kr.

1. Platform

Det første du skal gøre, er at finde den platform du vil investere i Danske Bank aktier fra. Der er mange muligheder derude, men du skal være opmærksom på skjulte gebyrer og kurtage når du vælger investeringsplatform. Den mest populære og den vi også anbefaler, med 20 millioner brugere, kan du nemlig handle aktier helt uden kurtage eller kommission, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.  

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har fundet den platform du vil investere fra, skal du oprette en konto. Det tager kun få minutter, og kan gøres med en google eller facebook konto. Derefter mangler du, at lave dit startindskud på platformen, du kan komme i gang med at investere, med et startindskud på ned til 50 dollars. Noget der på andre platforme, hurtigt kan kræve tusindvis af kroner..

Udklipfffasfasfasf

3. Køb DB aktie

Nu mangler du kun at finde Danske Bank aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er nemt, at finde rundt på platformen. Du søger blot efter den aktie du vil købe, trykker på trade/handel, og vælger dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktier, og du kan til enhver tid sælge dem igen, helt gratis uden at betale kurtage. 

Aktie Anbefalinger og Analyse

Tager vi et kig på de konkrete afkast for Danske Bank aktien, kan vi tydeligt se et svingende billede. Når vi kigger på grafen for de sidste 20 år, er det tydeligt at bankens møgsager har haft store konsekvenser, for aktiens udvikling. Danske Bank er en aktie, der ligger meget lavt sammenlignet med for 20 år siden, faktisk endda en smule under kursen. Dette er dog ikke en dårlig ting for potentielle investorer. For hvis banken undgå flere møgsager, hvilket man skulle tro de har lært efter den kæmpe regning fra de sidste møgsager, kan det betyde stor vækst. Hvis Danske Bank aktien kommer op på de tidligere aktiekurser, hvilket alt tyder på, kan det betyde en stigning i aktiekursen på 2-3 gange den nuværende værdi. 

Derfor er det også vores overbevisning, at der er potentiale i aktien, og at det helt klart er en aktie, der er værd at tage med i dine overvejelser. Kort sagt: en aktie med højt udbytte og et stabilt afkast, så længe de ikke dummer sig igen, hvilket ville være fuldstændig ubegribeligt.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Danske Bank aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X