Daimler Aktie

Om Mercedes

Daimler også kendt som Mercedes, er verdens 13 største bilproducent målt på solgte biler. Virksomheden blev stiftet i 1998, men har rødder der går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Selskabet er mest kendt for produktionen af den populære bil Mercedes, som startede i 1926. 

Daimler aktien - Nøgletal

Køb Daimler aktier 0% kommission

Sådan køber du Daimler aktier

Hvis du gerne vil investere i Daimler/Mercedes aktier, men ikke er sikker på hvordan, så er det faktisk nemmere end du tror. 

Man kan i dag investere i aktier fra en computer eller en telefon på kun få minutter, med helt ned til 300 kr. 

Vi har lavet en guide, der viser dig hele processen trin for trin, når du vil investere i aktier helt uden kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer, sådan gør du:

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere i Daimler aktier fra. Der er et hav af investeringsplatforme derude, men de svinger utrolig meget i omkostninger. Hvis du vil investere uden at skulle betale hver gang du køber eller sælger en aktie, kan du benytte vores anbefalede platform. Her kan du investere 100% fri for kommission og kurtage. 

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen. Dette kan du gøre gennem en facebook eller google konto på kun få klik. Herefter mangler du at lave din første indbetaling/startindskud for at komme i gang med at investere i aktier. Du kan komme i gang med et beløb på 50 dollars, hvilket er noget lavere end de fleste platforme, hvor det kræver mange tusind kroner at starte ud. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Daimler aktier

Du mangler nu kun at finde Daimler aktien, eller den aktie du vil investere i. I toppen af siden trykker du på tekstfeltet, for at søge efter den aktie du vil investere i, du trykker på handel og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt fri for kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Daimler aktier uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission.

Kom i gang med at investere med så lidt som 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X