• Loading stock data...

Daimler aktie

Få et samlet overblik over Daimler aktien, og se alt relevant information inden du investerer. Se alt aktuel information som aktiekurs, analyse, anbefaling, data, købsguide og meget mere…

  • Daimler aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Daimler/Mercedes aktie
  • Køb af Daimler aktier
daimler aktie

Daimler aktiekurs

Køb Daimler aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Daimler også kendt som Mercedes, er verdens 13 største bilproducent målt på solgte biler. Virksomheden blev stiftet i 1998, men har rødder der går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Selskabet er mest kendt for produktionen af den populære bil Mercedes, som startede i 1926. 

Novozymes aktie

Daimler også kendt som Mercedes aktien, er børsnoteret på den tyske fondsbørs i Frankfurt, og kan handles på den østrigske børs samt online børsen Xetra. Der findes i dag i alt ca. 1 milliard udstedte Daimler aktier.  

Daimler er en udbytteaktie, der en gang om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt ca. 5,38% i udbytte om året. Dette er til en payout ratio på ca. 50% af virksomhedens overskud.  

Dette gør den til en af de højest udbetalende udbytte aktier i det tyske DAX-30 indeks, der dækker over de 30 største virksomheder på de tyske fondsbørser. 

Det seneste år har aktien set et gevaldigt tilbageløb efter faldet i takt med corona situationen i starten af 2020. Daimler aktien er på blot det seneste år vokset med ca. 100% i værdi. Samtidig er det en aktie, der har haft store udsving i aktiekurs de seneste mange år. 

De seneste 5 år er det alligevel lykkedes aktien, at stige med over 20% i værdi, og det er trods corona situationen, der bradt satte en stopper for de fleste industrier og deres vækst. 

Det er derfor vores anbefaling og overbevisning, at tage Daimler aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie med et højt udbytte, men svingende aktiekurser, der både kan gå hurtigt op og ned. 

Sådan køber du Novozymes aktier

Hvis du gerne vil investere i Daimler/Mercedes aktier, men ikke er sikker på hvordan, så er det faktisk nemmere end du tror. Man kan i dag investere i aktier fra en computer eller en telefon på kun få minutter. Vi har lavet en guide, der viser dig hele processen trin for trin, når du vil investere i aktier helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer. Sådan gør du:

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere i Daimler aktier fra. Der er et hav af investeringsplatforme derude, men de svinger utrolig meget i omkostninger. Hvis du vil investere uden at skulle betale hver gang du køber eller sælger en aktie, kan du benytte vores anbefalede platform. Her kan du investere 100% fri for kommission.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen. Dette kan du gøre gennem en facebook eller google konto på kun få klik. Herefter mangler du at lave din første indbetaling/startindskud for at komme i gang med at investere i aktier. Du kan komme i gang med et beløb på 50 dollars, hvilket er noget lavere end de fleste platforme, hvor det kræver mange tusind kroner at starte ud. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Daimler aktier

Du mangler nu kun at finde Daimler aktien, eller den aktie du vil investere i. I toppen af siden trykker du på tekstfeltet, for at søge efter den aktie du vil investere i, du trykker på handel og vælger et investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt fri for kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.

Køb Daimler aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Daimler aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier