• Loading stock data...

Coloplast aktie

Få et samlet overblik over Coloplast aktien, og se alt relevant information inden en eventuel investering. 

  • Coloplast Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Coloplast aktie
  • Køb af Coloplast aktier
coloplast aktie

Coloplast aktiekurs

Køb Coloplast aktier uden kommission

Om virksomheden

Coloplast er en dansk virksomhed, der specialisere sig med produktion og markedsføring af produkter og ydelser indenfor sundhed. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1957 og har i dag hovedkontor i Hummlebæk. Selskabet omsætter for et 2-cifret milliard beløb, og har i dag over 12.000 ansatte.

Coloplast aktie

Coloplast aktien er børsnoteret på den københavnske fondsbørs, hvor den siden børsnoteringen i 1983 har kunne handles. Her gik den på børsen med i alt 300.000 Coloplast aktier, til en værdi af 100 kr. pr. aktie, hvor der i dag findes ca. 200 millioner, hovedsageligt b-aktier.      

Coloplast er en aktie, der udbetaler udbytte 1-2 gang om året. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt ca. 2,25% i udbytte om året. Hvilket er over den gennemsnitlige udbytte for aktier i C25-indekset. Det er en aktie, der har haft et stabilt afkast år efter år. De seneste 5 år er Coloplast aktien steget med over 100% i værdi, hvilket er utrolig godt, når man tager corona situationen med, der skabte flaskehals for de fleste brancher. Siden år 2000 er aktien vokset med mere end 1000% i værdi, og fortsætter stadig med at vokse den dag i dag. 

Udbytte for Coloplast aktien de seneste 4 år

2021: 1.64%

2020: 1.77%

2020: 1.82%

2019: 1.96%

2018 2.23% og 2,53%

Coloplast er derfor en aktie, der anses for at give et stabilt afkast med et højt udbytte. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en lav risiko aktie, med et jævnt afkast og udbytte.

Coloplast aktie udbytte

2021: 1.64%

2020: 1.77%

2020: 1.82%

2019: 1.96%

2018 2.23% og 2,53%

Coloplast er derfor en aktie, der anses for at give et stabilt afkast med et højt udbytte. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en lav risiko aktie, med et jævnt afkast og udbytte.

Køb af Coloplast aktier

Hvis du gerne vil investere i Coloplast eller en anden aktie, men ikke er helt klar over hvordan man gør, så er det langt nemmere end du tror. Alt du skal bruge er en computer eller telefon, og så tager det kun ganske få minutter. Vi har har lavet en “trin for trin” guide, der viser hvordan man investere helt uden kommission. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.   

1. Platform

Start med at find den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, skjulte gebyrer eller kurtage, kan du benytte dig af vores anbefalede platform, med over 20 millioner brugere. Her får du nemlig mest ud af dine investeringer, for det er nemlig helt gratis både at købe og sælge aktier.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen skal du oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at lave din første indbetaling/startindskud. Du kan komme i gang med at investere, med et indskud på 50 dollars. Noget der ofte kan kræve mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Coloplast aktie

Nu mangler du blot at finde Coloplast aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og let, – du søger blot efter aktien du vil købe, trykker på trade/handl, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kommission, provision eller kurtage.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Coloplast aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier