• Loading stock data...

Coca Cola aktie

Få et samlet overblik over Coca Cola aktien, og se alt relevant information. Se aktuelle aktiekurs, analyse, anbefaling, købsguide og meget mere. 

  • Coca Cola aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Coca Cola aktie
  • Køb af Coca Cola aktier
coca cola aktie

Coca Cola aktiekurs

Køb
Coca Cola aktier

Om virksomheden

Coca Cola er verdens største producent af sodavand, der hver dag sælger næsten 2 milliarder Coca Colaer. Virksomheden blev stiftet i 1892 og solgte originalt medicinske drikkevarer. De er i dag blandt de 50 største selskaber i hele USA, med en omsætning på et 3-cifret milliard beløb, og med over 80.000 ansatte.

Coca Cola aktie

I 1919 kom Coca Cola aktien for første gang på den amerikanske fondsbørs, NYSE. Det var til en pris på 40$ pr. Coca Cola aktie, hvilket i dag efter aktiesplit svarer til ca. 0,004$ pr. aktie. Siden 1957 har aktien været en del af S&P 500 indekset, der dækker over de 500 største aktier på de amerikanske fondsbørser. 

Coca Cola er en udbytteaktie, der 4 gange om året udbetaler udbytte. De sidste 5 år har den udbetalt et gennemsnitligt udbytte på 3,25% om året. Aktien er nemlig en del af “aristocrats” også kendt som “dividend kings”, der dækker over aktier der i de seneste 25 år har øget sit udbytte hvert år. Faktisk har Coca Cola aktien øget sit udbytte hvert eneste år helt siden 1962.  

Det er derfor også en utrolig populær aktie, der har vist sig at give et stabilt afkast år efter år. Faktisk er Coca Cola aktien steget gennemsnitligt med ca. 14,3%(CAGR) om året i perioden 1919 til 2012. Samtidig har aktien set en stigning på ca. 20% det seneste år, og er for alvor ved at komme sig efter corona, der skabte flere flaskehalse for de fleste virksomheder. 

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at tage Coca Cola aktien med i dine investeringsovervejelser, da de historiske data taler for sig selv. Hvis du vil have en aktie med lav risiko, stabilt afkast og et højt udbytte, så er det et klart køb.

Køb af Coca Cola aktier

Hvis du gerne vil investere i Coca Cola eller andre aktier, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager i dag kun ganske få minutter, og kan gøres helt uden kommission. Alt du skal bruge er en computer eller telefon, og en internet forbindelse. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig hele processen, så du kan se hvordan man investere i aktier.  

1. Vælg platform

Først skal du finde den investeringsplatform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Her kan du sammen med 20 millioner andre brugere, komme i gang med at investere i løbet af 5 minutter.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, skal du oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og kan gøres på kun få klik, gennem fx en google eller facebook konto. Herefter mangler du at sætte penge ind, du kan komme i gang med at investere med et beløb på  50 dollars. Noget der på andre platforme kræver mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Cola aktie

Nu er der kun tilbage at finde Coca Cola aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er let og enkelt, du søger blot efter akten og trykker på trade, og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, som du kan sælge igen med det samme, helt fri for kurtage, kommission eller andre skjulte gebyrer.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Coca Cola aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier