• Loading stock data...

Chr Hansen aktie

Få et samlet overblik over Chr Hansen aktien, og se alt relevant information. Se aktiekurs, analyse, anbefaling, data, købsguide og meget mere relevant information…

  • Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Chr Hansen aktie
  • Køb af Chr Hansen aktier

Chr Hansen aktiekurs

Køb Hansen aktier uden kommission

Om virksomheden

Virksomheden Chr Hansen Holding blev grundlagt i 1874, og beskæftiger sig med produktion af fødevareingredienser. De har i dag over 3.000 ansatte, og omsætter for et milliardbeløb. Selskabet er blandt andet kåret som verdens mest bæredygtigte virksomhed i en undersøgelse af det Canadiske medie “Corporate Knights”.

Chr Hansen aktie

Chr Hansen aktien er børsnoteret på den Københavnske Fondsbørs, hvor den i 2010 kom på børsen. Det skete til en pris på 90 kr. pr. aktie til en markedsværdi på ca. 12 milliarder. I dag findes der i alt ca. 130 millioner udstedte Chr Hansen aktier. 

Chr Hansen er en udbytteaktie, der en gang om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien udbetalt ca. 1,2% i udbytte om året. Det sker til en payout ratio på ca. 50% af overskuddet, hvor resten går til geninvestering i virksomheden.  

Hvis vi kigger på aktiens kurs de seneste år kan vi se en svingende, men opadgående tendens. Vi kan tydeligt se at corona situationen, har haft stor påvirkning på Chr Hansen aktiens vækst. Virksomheden har blandt andet været ramt af flaskehalse, og andre corona relaterede komplikationer, men er på en solid opadgående kurs igen.

Siden børsnoteringen er aktien alligevel steget med over 450% i værdi, hvilket er virkelig imponerende især med corona i billedet. Det er derfor også en klar anbefaling, at tage en aktie som Chr Hansen med i dine investeringsovervejelser. Hvis du ønsker en aktie med stadig stort potentiale, og en lav risiko. Derudover ligger aktien stadig lavt efter corona, med næsten flere hundred kroner under de tidligere kurser vi har set førhen. 

Køb af Chr Hansen aktier

Hvis du gerne vil investere i Chr Hansen eller en anden aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. I dag kan man nemlig komme i gang med at investere i løbet af få minutter, helt uden kommission. Alt du skal bruge er en computer eller telefon samt en internetforbindelse. Vi har derfor lavet en guide, der viser dig hele processen, når du vil i gang med at investere trin for trin.  

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder og de svinger i både kvalitet og pris. Hvis du vil investere uden at skulle betale kommission hver gang du køber eller sælger en aktie, kan du bruge vores anbefalede platform. Her kan du sammen med 20 millioner brugere, investere i alverdens aktier på få klik, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

256x256bb

2. Opret Profil

Hvis du vælger at investere fra vores anbefalede platform, mangler du nu at oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto.  Efter du har oprettet en profil, skal du lave din første indbetaling for at komme i gang. Du kan komme i gang med at investere, med et beløb helt ned til 50 dollars. Noget der på andre platforme, kan kræve mange tusind kroner.  

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Chr Hansen

Nu mangler du kun at finde Chr Hansen, eller den aktie du nu vil investere i. Det er let og nemt at finde rundt på platformen. Alt du skal gøre, er at søge efter aktien, tryk på trade/handel, og vælg dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du til enhver tid kan sælge igen, helt uden at skulle betale hverken kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

Køb aktier uden kommission

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Chr Hansen aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier