• Loading stock data...

Carvana aktie

Få et samlet overblik over carvana aktien, og se alt relevant information inden du investere i aktien, og se hvordan du køber aktier helt uden kommission. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Carvana aktie
  • Analyse og Anbefaling af Carvana aktie
  • Køb Carvana aktier
carvana aktie

Carvana aktiekurs

Køb Carvana aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Carvana er et amerikansk e-commerce selskab med hovedkontor i Arizona, der specialisere sig med salg af brugte biler gennem deres online platform.

Virksomheden omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på 5,6 milliarder dollars. 

I første halvdel af 2021 solgte de dobbelt så mange biler, som i første halvdel af 2020, og så en stigning på 200% i omsætningen.

Carvana aktie

Carvana aktien er børsnoteret på den amerikanske fondsbørs NYSE, hvor den i 2017 gik på børsen til en pris på ca. 11$ pr. Carvana aktie.  

Der findes i dag i alt ca. 200 millioner udstedte Carvana aktier, med en samlet markedsværdi (Market Cap) på 62 milliarder dollars. Til sammenligning har alibaba aktien, der også er en internetplatform, en markedsværdi på 500 milliarder dollars.  

Da Carvana aktie stadig er meget ny på markedet, har de valgt at fokusere deres overskud mod geninvesteringer i selskabet, frem for at udbetale udbytte.

Analyse og Anbefaling af Carvana aktie

Der er ingen tvivl om, at det de seneste år er gået utrolig stærkt for Carvana aktien. Siden børsnoteringen i 2017 er en carvana aktie, steget med mere end 3.100%  i værdi. Det vil altså sige, at havde du investeret 10.000 i kr. i 2017, var de i dag mere end 300.000 kr. værd. 

Det er derfor ikke overraskende, at det er en utrolig populær aktie blandt mange investorer og institutter. Mange institutter peger stadig gode vækstmuligheder for Carvana aktie med forventninger om kursstigninger på både den korte, men også især den lange bane. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage carvana aktie med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investere på kort eller lang sigt. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vi kun har set starten til internet platformen, og at folk i fremtiden i langt højere grad vil benytte sig af en platform som carvana til at handle biler. 

Det vil derfor, næsten være dumt ikke, at investere i en aktie som Carvana, der har potentiale til at blive den nye Craigslist eller Ebay bare for biler.

Køb Carvana aktier

Hvis du gerne vil investere i carvana aktie eller en helt anden aktie, men ikke er helt sikker på hvordan, så er det faktisk slet ikke så svært. Man kan i dag investere i aktier helt uden kommission, i løbet af ganske kort tid. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig lige præcis hvordan man kommer i gang med at investere. 

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, hvis du vil investere uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer, kan du bruge vores anbefalede platform. Så får du nemlig meget mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Nu mangler du kun, at oprette en profil på platformen. Dette kan du gøre gennem blandt andet en facebook eller google konto. Når din konto er bekræftet, kan du sætte penge ind. Du kan starte med et beløb på helt ned til 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Snowflake aktier

Efter du har oprettet en profil, og sat penge ind, mangler du kun at finde carvana aktien eller den aktie du vil investere i. Du søger blot efter aktien, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst.

Køb Carvana aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Carvana aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier