Carvana Aktie

Om Carvana Co.

Carvana er et amerikansk e-commerce selskab med hovedkontor i Arizona, der specialisere sig med salg af brugte biler gennem deres online platform.

Virksomheden omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på 5,6 milliarder dollars. 

I første halvdel af 2021 solgte de dobbelt så mange biler, som i første halvdel af 2020, og så en stigning på 200% i omsætningen.

Carvana aktien - Nøgletal

Køb Carvana
aktier 0% kommission

Køb Carvana aktie

I den nemme og simple guide, viser vi dig hvordan du kommer med på aktie bølgen en gang for alle, og får dine penge til at vokse. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan begynde at tjene penge på aktiemarkedets kraftige vækst. 

Så hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, kan du i denne guide se præcis hvordan du køber aktier med 0% kommission, 100% aktier.

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Carvana aktie

Der er ingen tvivl om, at det de seneste år er gået utrolig stærkt for Carvana aktien. Siden børsnoteringen i 2017 er en carvana aktie, steget med mere end 3.100%  i værdi. Det vil altså sige, at havde du investeret 10.000 i kr. i 2017, var de i dag mere end 300.000 kr. værd. 

Det er derfor ikke overraskende, at det er en utrolig populær aktie blandt mange investorer og institutter. Mange institutter peger stadig gode vækstmuligheder for Carvana aktie med forventninger om kursstigninger på både den korte, men også især den lange bane. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage carvana aktie med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investere på kort eller lang sigt. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vi kun har set starten til internet platformen, og at folk i fremtiden i langt højere grad vil benytte sig af en platform som carvana til at handle biler. 

Det vil derfor, næsten være dumt ikke, at investere i en aktie som Carvana, der har potentiale til at blive den nye Craigslist eller Ebay bare for biler.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Carvana aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X