• Loading stock data...

Boeing aktie

Dan dig et overblik over Boeing aktien, og få alt relevant information vedrørende den amerikanske flyproduktions aktie. Se aktiekurs, anbefaling, analyse, købsguide og meget mere. 

  • Boeing Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Boeing Aktie
  • Anbefaling og Aktie prognose for Boeing aktie
  • Køb af Boeing aktier 
boeing

Boeing aktiekurs

Køb aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Boeing er en amerikansk flyproducent, der både producere flyvemaskiner til militært og civilt brug. Virksomheden blev stiftet i 1916, og har i dag 150.000 ansatte. 

I 2020 havde Boeing en omsætning på 58 milliarder dollars, hvilket er ca. 18 milliarder dollars mere end konkurrenten Airbus, med en omsætning på 40 milliarder dollars i 2020. 

Selskabets mest populære fly er den kendte Boeing 747, også kendt som “Jumbojet”, der er produceret mere end 1.500 gange.

Boeing aktie

Boeing aktien er i dag børsnoteret på den Amerikanske fondsbørs NYSE. Her har det været muligt at handle aktien siden børsnoteringen i 1962, hvor en Boeing aktie korrigeret for aktiesplit blev handlet til 0,1446$.  

Der findes i alt ca.. 585 millioner udstedte Boeing aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af 130 milliarder dollars. Sammenlignet med konkurrenten, har Airbus aktien en samlet markedsværdi af lidt over 105 milliarder dollars.    

Boeing er en aktie, der 4 gange om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien haft et gennemsnitligt årligt udbytte på hele 11,12%

Anbefaling og Aktie Prognose for Boeing aktie

Boeing er en aktie, der for alvor har fået fart på indenfor de seneste par år. Faktisk er det en aktie, der er steget med mere end 66% de seneste 5 år, trods det meget høje udbytte. Det seneste år er aktien steget med mere end 25% i værdi.

Det er derfor en aktie, der er utrolig populær blandt mange investorer og institutter, der især er interesseret i udbytteaktier. Mange instituttere og investorer  som marketbeat, placere aktien som “Consensus buy”, med forventninger om kursstigninger. 

Det er med udsigter til kursstigninger på op imod 20% i de næste perioder, med klarer signaler om køb. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart at værd at tage Boeing aktien med i dine investeringsovervejelser, da vi mener der er kæmpe potentiale for hele fly og rejsebranchen. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at folks rejsetrang er på sit højeste i perioderne efter corona, hvilket med stort sandsynlighed vil betyde stor efterspørgsel på fly, som vil sende aktier som Boeing, Ryanair, Lufthansa, EasyJet og mange andre aktier i flybranchen i vejret. 

Det er derfor helt klart en aktie, der er værd at tage med i din portefølje, både på den korte, men også lange bane. 

Køb Boeing aktie

Hvis du gerne vil investere i en aktie som Boeing, eller en helt anden aktie. Så er alt det kræver en telefon eller en computer, samt en vilje til at tjene penge. Du kan endda investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Vi har lavet en nem og simpel guide, der trin for trin viser dig hvordan du investere i aktier nemmest og billigst.

1. Investeringsplatform

Først skal du finde en investeringsplatform at handle aktier fra. Det er langt fra alle platforme der er lige god at investere fra. Den platform vi anbefaler, og den mest populære platform at købe aktier fra, kan du købe aktier gratis helt uden kommission. På mange platforme skal du nemlig betale, hver gang du køber og sælger aktier. Det slipper du for her, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Næste skridt, er at oprette en profil på platformen. Det tager kun få klik, og kan gøres igennem en google eller facebook konto. Derefter mangler du at sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere på platformen for så lidt som 50 dollars. På andre platforme kan det hurtigt kræve mange tusinde kroner, at starte ud med at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Efter du har oprettet en profil på platformen og lavet din første indbetaling, mangler du kun at finde Boeing aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er utrolig simpelt og let at finde rundt på platformen. Du søger efter den aktie du vil investere i, og trykker på handel. Derefter vælger du et investeringsbeløb. Det er alt der skal til for at investere i aktier. Du kan sælge aktien igen når som helst.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Boeing aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier