Boeing Aktie

Boeing Company (The)

Boeing er en amerikansk flyproducent, der både producere flyvemaskiner til militært og civilt brug. Virksomheden blev stiftet i 1916, og har i dag 150.000 ansatte. 

I 2020 havde Boeing en omsætning på 58 milliarder dollars, hvilket er ca. 18 milliarder dollars mere end konkurrenten Airbus, med en omsætning på 40 milliarder dollars i 2020. 

Selskabets mest populære fly er den kendte Boeing 747, også kendt som “Jumbojet”, der er produceret mere end 1.500 gange.

Køb
Boeing
aktier - 0% kommission

Udbytte & Alt Info

Køb Boeing aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Boeing:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Anbefaling og Aktie Prognose for Boeing aktie

Boeing er en aktie, der for alvor har fået fart på indenfor de seneste par år. Faktisk er det en aktie, der er steget med mere end 66% de seneste 5 år, trods det meget høje udbytte. Det seneste år er aktien steget med mere end 25% i værdi.

Det er derfor en aktie, der er utrolig populær blandt mange investorer og institutter, der især er interesseret i udbytteaktier. Mange instituttere og investorer  som marketbeat, placere aktien som “Consensus buy”, med forventninger om kursstigninger. 

Det er med udsigter til kursstigninger på op imod 20% i de næste perioder, med klarer signaler om køb. 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart at værd at tage Boeing aktien med i dine investeringsovervejelser, da vi mener der er kæmpe potentiale for hele fly og rejsebranchen. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at folks rejsetrang er på sit højeste i perioderne efter corona, hvilket med stort sandsynlighed vil betyde stor efterspørgsel på fly, som vil sende aktier som Boeing, Ryanair, Lufthansa, EasyJet og mange andre aktier i flybranchen i vejret. 

Det er derfor helt klart en aktie, der er værd at tage med i din portefølje, både på den korte, men også lange bane. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Boeing aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X