• Loading stock data...

BMW aktie

Få et samlet overblik over BMW aktien, og se alt information du skal bruge inden du investere, og se hvordan du handler BMW aktier med 0% kommission. 

  • Aktiekurs
  • BMW aktie
  • BMW aktie analyse og anbefaling
  • Køb af BMW aktier
bmw aktie

BMW aktiekurs

Køb BMW aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Bmw også kendt som Bayerische Motoren Werke er en tysk bil og motorcykel producent grundlagt i 1916. I 2019 solgte virksomheden 2,5 millioner biler, med en omsætning i 2020 på 100 milliarder euro. 

BMW aktie

Bmw aktien har siden børsnotering i 1918 kunne købes på den tyske fondsbørs i Frankfurt under symbolerne BMW. 

Der findes i dag ca. 650 millioner udstedte BMW aktier til en samlet markedsværdi (market cap) på ca. 50 milliarder euro. Til sammenligning har andre tyske bilproducenter, som volkswagen en markedsværdi på over 120 milliarder euro, mens Daimler har en markedsværdi på ca. 80 milliarder.  

BMW er en udbytteaktie, der en gang om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt ca. 4,42% i udbytte om året.  

Derudover har BMW aktien haft en gennemsnitligt p/e ratio de seneste 5 år på ca. 8€, hvilket er det beløb en investor skal investere for at få en euro tilbage fra sine investeringer om året. 

BMW aktie analyse og anbefaling

Bmw er en populær aktie blandt investorer, der ønsker et stabilt og sikkert afkast uden at løbe store risici, med en aktie der de sidste mange årtier har siddet sikkert på store dele af markedet.

Det er en aktie, der det seneste år har set gevaldig vækst, sammen med store dele af det europæiske og amerikanske markedet, der ikke umiddelbart ser ud til at sætte farten ned lige foreløbigt.

Det er også vores overbevisning og anbefaling, ligesom mange andre investorer og institutter, at BMW helt klart er en aktie, der er værd at tage med i dine investeringsovervejelser. 

Det er en aktie til dig, der ønsker en sikker aktie med et højt udbytte, som både en kort og langsigtet investering.

Køb af BMW aktier

Hvis du gerne vil investere i BMW aktier fra din computer eller telefon med 0% kommission og kurtage, så er det faktisk nemmere end du tror. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du gør:

1. Platform

Først skal du oprette en profil på investeringsplatformen, det kan du gøre på ganske få klik gennem en facebook eller google konto.  

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har oprettet en profil, mangler du at sætte penge ind på din investeringskonto, du kan starte med helt ned til 50$. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb BMW aktier

Når du har sat penge ind, mangler du kun at finde den aktie du vil investere i. Søg efter aktien, tryk på handel, og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.  

Køb BMW aktier 0% Kommission

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i BMW aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier