• Loading stock data...

BioNtech aktie

Få alt information vedrørende BioNtech aktien, og dan dig et overblik. Se den aktuelle aktiekurs, anbefaling, analyse samt hvordan du køber aktier gratis uden kurtage. 

  • BioNtech aktiekurs
  • Om virksomheden
  • BioNtech aktie
  • Køb af BioNtech
biontech aktie

BioNtech aktiekurs

Køb BioNtech aktier for 0 kr.

Om virksomheden

BioNtech er en tysk bioteknologisk virksomhed med hovedsæde i Mainz. Virksomheden specialisere sig primært med udviklingen og fremstillingen af immunterapeutiske lægemidler imod kræft. Selskabet blev grundlagt i 2008 i Mainz, og har i dag flere datterselskaber under sig i blandt andet USA og Berlin. Biontech er blandt andet kendt for sit sammarbejde med medicinalfirmaet Pfizer, i udviklingen af corona vaccine.

BioNtech aktie

Biontech blev børsnoteret i 2019, hvor det for første gang var muligt at købe aktier i selskabet på den amerikanske fondsbørs i New York. Siden da er aktien eksploderet fuldstændig, og er steget med mere end 1400%. Havde du ved deres børsnotering i slutningen af 2019, købt Biontech aktier for 10.000 kr., var de i dag mere end 150.000 kroner værd. 

Biontech er ikke en aktie der udbetaler udbytte, virksomheden har i stedet valgt at geninvestere deres overskud i yderligere vækst. 

Biontech er en helt ny aktie der kun har været på markedet i få år. Der kan derfor være kæmpe vækstpotentiale for aktien i fremtiden. Det er især det nylige samarbejde med vaccine giganten pfizer, der ser rigtig lovende ud. Pfizer er nemlig ca. 4 gange mere værd end Biontech den dag i dag. For selvom virksomheden stadig kommer til at profitere på vaccine samarbejdet i mange år frem, er det nye samarbejde det mest interessante. For det nye samarbejde kan nemlig både betyde stabilitet og vækst i Biontech aktien. Der åbner sig nemlig en masse nye døre, der i sidste ende vil føre til vækst i virksomheden og få aktiekurserne op. Derudover har virksomheden også stort fokus på udviklingen af kræftbehandling, der kan få kæmpe konsekvenser for fremtiden. 

Det må derfor siges at være et stabilt valg til en portefølje, der fokuserer på nye aktier med stort vækstpotentiale i fremtiden. Det er et stabilt aktie valg i en sikker branche, der kun ser ud til at vækste.

Køb af BioNtech aktie

Det tager kun få minutter at investere i Biontech aktier. Alt du skal bruge er en computer eller telefon med en internetforbindelse. Vi guider dig igennem hele processen fra start til slut. Du kan se vores guide, der viser dig de 3 trin der skal til for at investere i aktier gratis uden kurtage.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge en investeringsplatform for at investere. Her anbefaler vi, at du benytter dig af den nok mest populære platform derude med 20 millioner brugere. Grunden til populariteten er at du kan købe aktier uden at betale kurtage for hver handel du laver. De fleste platforme skal du nemlig betale en procentdel, hver gang du køber eller sælger en aktie.

256x256bb

2. Opret Profil

Du skal så oprette en profil på platformen, der kan gøres på få klik gennem en google eller facebook konto. Efter du har gjort det, skal du lave din første indbetaling. Du kan starte ud med at investere i aktier, for så lidt som 50 dollars. På de fleste platforme kræver det mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktie

Du mangler nu bare at finde BioNtech aktien eller den aktie du vil investere i. Platformen er super nem og brugervenlig at benytte sig af; Du søger efter den aktie du vil købe, trykker på handl/køb og vælger beløb. Du har nu investeret i aktier.

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i BioNtech aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier