Bayer Aktie

Bayer AG

Bayer er en tysk kemi og medicinalvirksomhed grundlagt i 1863. Virksomheden har i dag mere end 100 forskellige selskaber under sig, og ansætter mere end 120.000 mennesker på verdensplan. De har i dag hovedkvarter i Leverkusen, og omsætter for et 3-cifret milliard beløb. 

Køb
Bayer
aktier - 0% kommission

Nøgletal, Udbytte & Kurs

Køb Bayer aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Bayer:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling

Bayer aktien er i dag blandt de mest handlede aktier på de tyske børser. Sammenlignet med for 5 år siden, er det en aktie, der er faldet med ca. 20% i værdi, hvilket kan være en rigtig god mulighed for investorerne. 

De lave aktiekurser skyldes hovedsageligt købet af Monsanto i 2018, som kort tid efter opkøbet viste sig at producere kræftfremkaldende kemikalier, der fik aktien til at dykke voldsomt.

Siden faldet er aktien ikke kommet sig endnu, og kan derfor stadig være en rigtig god investering. Flere analytikere og institutter placere derfor aktien under “consensus buy”, med forventninger om kursstigninger på op imod 20% indenfor kort sigt. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Bayer ag aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du ønsker en aktie med højt potentielt afkast, men med lidt højere risiko end normalt.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Bayer aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X