Basf Aktie

Om Basf

Basf er en tysk multinational kemivirksomhed, der målt på salg er verdens største. Virksomheden blev grundlagt i 1865, og omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb (EUR), med en omsætning i 2020 på 60 milliarder euro. 

De operere i dag i mere end 80 forskellige lande, med næsten 400 produktionsanlæg verden over. I 2021 havde selskabet 110.000 ansatte.  

Basf aktien - Nøgletal

Køb Basf aktier 0% kommission

Køb Basf aktier

Hvis du har fulgt bare en smule med i aktiemarkedets udvikling det seneste stykke tid, har du nok lagt mærke til de markante stigninger i aktiekurser. 

Mange tænker ofte, at det er for sent at komme med på vognen, når de ser store stigninger på aktiemarkedet. 

Men det viser sig oftest, at være en helt forkert antagelse og strategi. 

Et godt eksempel er Tesla aktien, der lige siden børsnoteringen er blevet kaldt overvurderet af mange investorer. En aktie der siden da er steget med 25.000% i værdi. 

Derfor har vi lavet en guide, der trin for trin viser præcis hvordan du investerer i aktier med 0% kommission, 100% aktier.

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Basf aktie

Basf aktie er blandt de mest handlede aktier på den tyske fondsbørs, sammen med aktier som Siemens, Daimler og Volkswagen. Det en utrolig populær aktie blandt mange investorer og institutter grundet aktiens relativt stabile afkast og udbytte. 

Mange institutter som Marketbeat, vurdere basf aktie som et godt køb og placerer den som “consensus buy”, med forventninger om kursstigninger på op imod 22% indenfor de næste perioder.   

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage basf aktie med i dine investeringsovervejelser, mens aktiekurserne stadig er lave og stadig er ved at komme sig ovenpå corona situationen.  

Det er en aktie til dig, der vil investere i en lav risiko aktie med et stabilt afkast og udbytte på både den korte og lange bane.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Basf aktier med 0% kommission, 100% aktier.

Du kan investere med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X