• Loading stock data...

Basf aktie

Få et samlet overblik over basf aktie, og se alt relevant information inden du investerer, og se hvordan du handler aktier uden kommission. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Basf aktie
  • Analyse og Anbefaling af Basf aktie
  • Køb basf aktier
basf aktie logo ikon

Basf aktiekurs

Køb Basf aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Basf er en tysk multinational kemivirksomhed, der målt på salg er verdens største. Virksomheden blev grundlagt i 1865, og omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb (EUR), med en omsætning i 2020 på 60 milliarder euro. 

De operere i dag i mere end 80 forskellige lande, med næsten 400 produktionsanlæg verden over. I 2021 havde selskabet 110.000 ansatte.  

Basf aktie

Basf aktie er børsnoteret på den tyske fondsbørs Frankfurt Stock Exchange under symbolerne BAS.F. 

Der findes i dag lidt over 900 millioner udstedte basf aktier til en samlet markedsværdi (market cap) på 60 milliarder euro. Til sammenligning med Bayer aktie, en anden tysk kemivirksomhed med en markedsværdi på 45 milliarder euro.

Basf er en udbytteaktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har basf aktie gennemsnitligt udbetalt 4,59% i udbytte om året. 

Det har betydet en gennemsnitlig p/e ratio på 15€ over de seneste 5 år, hvilket er det beløb en investor skal investere, for at få en euro tilbage fra sin investering om året. 

Analyse og Anbefaling af Basf aktie

Basf aktie er blandt de mest handlede aktier på den tyske fondsbørs, sammen med aktier som Siemens, Daimler og Volkswagen. Det en utrolig populær aktie blandt mange investorer og institutter grundet aktiens relativt stabile afkast og udbytte. 

Mange institutter som Marketbeat, vurdere basf aktie som et godt køb og placerer den som “consensus buy”, med forventninger om kursstigninger på op imod 22% indenfor de næste perioder.   

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage basf aktie med i dine investeringsovervejelser, mens aktiekurserne stadig er lave og stadig er ved at komme sig ovenpå corona situationen.  

Det er en aktie til dig, der vil investere i en lav risiko aktie med et stabilt afkast og udbytte på både den korte og lange bane.

Køb Basf aktier

Hvis du gerne vil investere i basf aktie, så kan du faktisk gøre det helt uden kommission. Det tager i dag kun få minutter at købe aktier. Alt du skal bruge er en internetforbindelse, og en vilje til at tjene penge. VI har lavet en super nem og simpel guide, der på 3 trin guider dig igennem hele processen, når du vil købe aktier helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer.

1. Platform

Først skal du vælge investeringsplatform. Hvis du gerne vil investere uden kommission og skjulte gebyrer, kan du bruge den mest populære platform, og den vi også anbefaler med over 20 millioner brugere. Der kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer. 

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har oprettet en profil på platformen, og din information er bekræftet, mangler du at sætte penge ind. Du behøver sådan set ikke at sætte mere end 50 dollars ind, for at komme i gang med at handle aktier. På mange andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner, at komme i gang med at investere.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Basf aktier

Alt du mangler nu er at finde basf aktie, eller den aktie du vil købe. Det er en simpel og nem investeringsplatform, som ikke er til at tage fejl af. Du søger blot efter den aktie du vil købe, trykker på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst. 

Køb Basf aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Basf aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier