• Loading stock data...

Assa Abloy aktie

Få et samlet overblik over Assa Abloy aktien, og se alt relevant information, og se hvordan du køber Assa Abloy aktie helt uden kommission.  

  • Aktiekurs
  • Assa Abloy aktie
  • Kort om virksomheden
  • Analyse og Anbefaling af Assa Abloy aktie
  • Køb Assa Abloy aktier
assa abloy aktie logo

Assa Abloy aktiekurs

Køb Assa Abloy aktier uden kommission

Assa Abloy aktie

Assa Abloy aktien, er en svensk børsnoteret virksomhed, der siden 1994 har været børsnoteret på den svenske fondsbørs Stockholm Stock Exchange under symbolerne ASSA-B. 

Der findes i dag ca. 1 milliard udstedte Assa Abloy aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) af næsten 300 milliarder svenske kroner, svarende til 35 milliarder dollars. Sammenlignet med den svenske Volvo aktie, der har en markedsværdi på 400 milliarder svenske kroner.  

Aktiens største aktionær i dag er Investment AB Latour, med 9,5% af aktierne, med ca. 30% af stemmerettighederne.

Assa Abloy aktien er en udbytteaktie, der hvert år udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har Assa Abloy aktien udbetalt gennemsnitligt 1,61% i udbytte om året.  

Assa Abloy Aktie har haft en gennemsnitlig payout ratio på ca. 50%, hvilket er den procentdel af overskuddet, som virksomheden udbetaler i udbytte om året. 

De seneste 5 år har Assa abloy aktie haft en gennemsnitlig p/e værdi på 33$, hvilket er det beløb en investor skal investere, for at få 1$ tilbage fra investeringen om året.

Kort om virksomheden

Assa Abloy er en svensk multinational producent af låse, sikkerhed og dørløsninger. 

Virksomheden blev stiftet i 1994, og omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på næsten 10 milliarder dollars. 

De har i dag 50.000 ansatte, og operere i mere end 70 forskellige lande verden over.

Analyse og Anbefaling af Assa Abloy aktie

Der ingen tvivl om, at Assa Abloy er blevet en populære aktie på den svenske fondsbørs, ved siden af aktier som hm og Nordea

Det er også med god grund, for det sidste års tid er Assa Abloy aktie vokset med intet mindre end 40%. Derudover er den steget med over 50% i værdi sammenlignet med for 5 år siden. Det er derfor en aktie, der ikke ser ud til at stoppe med at vækste umiddelbart foreløbigt.

Det er også en aktie, der er blevet utrolig populær blandt mange investorer og institutter, som blandt andet marketwatch, der vurderer aktien som køb, med forventninger om kursstigninger i løbet af det næste stykke tid. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at Assa Abloy aktie er en utrolig lovende aktie, med stort potentiale både på kort og lang sigt. 

Alt i alt er Assa Abloy en aktie til dig, der vil investere i en sikker aktie med et jævnt og stabilt afkast samt udbytte. 

Køb Assa Abloy aktier

Hvis du gerne vil købe Assa Abloy aktier, og gerne vil investere uden kommission, så er det faktisk nemmere end du tror. Det tager ganske kort tid at sætte op, og du kan investere uden at betale hverken kommission eller kurtage. Vi har lavet en guide, der på tre simple trin, viser hvordan du kommer igang med at investere, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer.

1. Aktieplatform

Først, skal du vælge den platform du vil investere i Assa Abloy aktier fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission. Kan bruge den mest populære platform, og den vi også anbefaler. Så kan du både købe og sælge aktier, helt uden kommission eller kurtage, så du får mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter at sætte op, og det kan gøres igennem facebook. Derefter mangler du, at lave din første indbetaling. Du behøver ikke mere end 50 dollars, for at komme i gang med at investere på platformen.

Udklipfffasfasfasf

3. Vælg aktie

Efter du har oprettet en profil, og lavet din første indbetaling på platformen, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt at finde rundt, du søger blot efter den aktie du vil investere i. Trykker på handl, og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt uden kommission.

Køb Assa Abloy aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Assa Abloy aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier