Assa Abloy Aktie

Om Assa Abloy AB

Assa Abloy er en svensk multinational producent af låse, sikkerhed og dørløsninger. 

Virksomheden blev stiftet i 1994, og omsætter i dag for et 2-cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på næsten 10 milliarder dollars. 

De har i dag 50.000 ansatte, og operere i mere end 70 forskellige lande verden over.

Assa Abloy aktien

Køb ASSA
aktier 0% kommission

Køb Assa Abloy aktier

I denne guide kan du se præcis hvordan du køber og sælger aktier, så du kan komme på med aktie bølgen, på den billigste, hurtigste og nemmeste måde. 

I guiden viser vi dig præcis hvordan du investerer i alle de mest populære og opadgående aktier på markedet lige nu, så du kan komme med på aktiemarkedets vækst en gang for alle. 

Så hvis du gerne vil investere i de mest stigende og populære aktier lige nu, kan du se hvordan du investerer med 0% kommission, 100% aktier lige her. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af Assa Abloy aktie

Der ingen tvivl om, at Assa Abloy er blevet en populære aktie på den svenske fondsbørs, ved siden af aktier som hm og Nordea

Det er også med god grund, for det sidste års tid er Assa Abloy aktie vokset med intet mindre end 40%. Derudover er den steget med over 50% i værdi sammenlignet med for 5 år siden. Det er derfor en aktie, der ikke ser ud til at stoppe med at vækste umiddelbart foreløbigt.

Det er også en aktie, der er blevet utrolig populær blandt mange investorer og institutter, som blandt andet marketwatch, der vurderer aktien som køb, med forventninger om kursstigninger i løbet af det næste stykke tid. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at Assa Abloy aktie er en utrolig lovende aktie, med stort potentiale både på kort og lang sigt. 

Alt i alt er Assa Abloy en aktie til dig, der vil investere i en sikker aktie med et jævnt og stabilt afkast samt udbytte. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Assa Abloy aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X