Apple Aktie

Om Apple

Apple blev grundlagt i 1976 under navnet “Apple Computer” af Steve Jobs. Virksomheden har i dag over 150.000 ansatte i hele verden. Virksomheden er mest kendt for sin innovative produkter indenfor software og hardware. Apple er i dag verdens største selskab i S&P 500 og derfor også i hele verden målt på markedsværdi. De omsætter i dag for over en billion kroner om året, med et regnskab for 2020 med en omsætning på 225 milliarder dollars. 

Apple Aktien

Køb Apple aktier 0% kommission

Sådan køber du Apple aktier

Kom i gang med at investere i Apple aktier i løbet af ganske kort tid. 

Du kan oprette en gratis aktiekonto i dag, og komme i gang med at investere i apple aktier helt uden kommission og kurtage. 

Du kan se vores guide, der trin for trin viser præcis hvordan du køber og sælger aktier helt uden kurtage og kommission. 

1. Aktie platform

Først skal du finde en investeringsplatform, hvor du kan købe Apple aktier fra. Her er den mest anvendte og den vi også anbefaler, en platform hvor du kan handle aktier fra uden kurtage. Gennem de fleste platforme skal man nemlig betale hver gang, man køber og sælger en aktie, det slipper du for her. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen, skal du til at oprette en aktiekonto. Det kan gøres på flere måder, og tager kun få minutter. Du kan blandt andet oprette en profil i gennem din facebook eller google konto. Efter oprettelsen af din konto, mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere med helt ned til 50 dollars. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Apple aktie

Efter du har sat penge ind på din investeringskonto, er du kun få skridt fra at kunne købe din første Apple aktie. Det er nemt at finde rundt på platformen, da den er meget brugervenlig at benytte sig af. Du søger efter Apple aktien, eller hvilken som helst anden aktie du vil investere i. Tryk så på handel, og derefter vælger du dit ønskede investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Apple aktier med 0% kommission og 100% aktier. 

Du kan investere i aktier med helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X