• Loading stock data...

Apple aktie

Her får du alt relevant information om den populære Apple aktie. Dan dig et overblik, og bliver klogere på alt fra Analyse og Aktiekurs til købsguide.  

  • Apple Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Apple aktie
  • Køb af Apple aktie (Guide)
en apple aktie

Apple aktiekurs

Køb aktier for 0 kr.

kort om virksomheden

Apple blev grundlagt i 1976 under navnet “Apple Computer” af Steve Jobs. Virksomheden har i dag over 150.000 ansatte i hele verden. Virksomheden er mest kendt for sin innovative produkter indenfor software og hardware. Apple er i dag verdens største selskab målt på markedsværdi. De omsætter i dag for over en billion kroner om året, med et regnskab for 2020 med en omsætning på 225 milliarder dollars. 

Apple aktie

Det har siden børsnoteringen i 1980 været muligt at købe aktier i Apple. Da aktien gik på børsen i New York, var det til en udbudspris der i dag svarer til ca. 0,10 dollars. Siden da er en Apple aktie, steget med mere end 143.000% i værdi. Havde du ved børsnoteringen investeret i Apple aktier for 10.000 kr., var de i dag ca. 15 millioner kroner værd. Tager vi et kig på de seneste år, tegner der sig samme vækstende billede. De seneste 5 år er aktien nemlig steget med ca. 500%, og det seneste års tid med ca. 50%.   

Apple er en aktie der ca. 4 gange om året udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien udbetalt ca. 1,5% i udbytte om året. Hvilket gør aktien attraktiv for investorer, der er interesseret i passiv indkomst. 

Der er mange grunde til, at Apple aktien er blevet så populær. Først og fremmest er det et mærke alle har stiftet kendskab med. For mange kan det være en investering i en aktie, hvis produkter de elsker og tror på. Apple aktien har nemlig vist sig år efter år, at fortsætte sine kursstigninger. Det skyldes især deres innovative tilgang, når der hvert år kommer nye og forbedrede produkter. 

Det er derfor vores overbevisning, at hvis du tror på Apple og deres innovative produkter i fremtiden, at det er en god investering. Det kan nemlig være en god aktie, som en start til en stabil portefølje med et jævnt afkast. For det ser ikke ud som om aktien har tænkt sig at sætte farten ned lige foreløbigt, der kun bliver ved med at overraske med ny innovation. Derudover kan en Apple aktie, også være interessante i forhold til passiv indkomst, der udbetales 4 gange årligt.     

Guide til køb af Apple aktie

Når du i dag vil købe aktier, er alt du skal bruge en computer eller telefon. Det kan gøres på få minutter, helt gratis uden at skulle betale kurtage. Der er dog en del ting, du skal være opmærksom på. Derfor har vi lavet en nem og simpel guide, til køb af aktier i Apple.  

1. Investeringsplatform

Først skal du finde en investeringsplatform, hvor du kan købe Apple aktier fra. Her er den mest anvendte og den vi også anbefaler, en platform hvor du kan handle aktier fra uden kurtage. Gennem de fleste platforme skal man nemlig betale hver gang, man køber og sælger en aktie, det slipper du for her. Du kan finde platformen nedenfor:

256x256bb

2. Opret Profil

Når det så har fundet platformen, skal du til at oprette en profil. Det kan gøres på flere måder, og tager kun få minutter. Du kan blandt andet oprette en profil i gennem din facebook eller google konto. Efter oprettelsen af en profil, mangler du at lave din første indbetaling på platformen. Du kan komme i gang med at investere med helt ned til 50 dollars. Noget der på andre platforme kræver flere tusinde for at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Apple aktie

Efter du har lavet din start indbetaling, er du kun få skridt fra at kunne købe din første Apple aktie. Det er nemt at finde rundt på platformen, da den er meget brugervenlig at benytte sig af. Du søger efter Apple aktie, eller hvilken som helst anden aktie du vil investere i. Du trykker så på trade/handel, og derefter vælger du dit ønskede investeringsbeløb. Efter det har du investeret i aktier. 

Køb Apple aktier uden kurtage.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Apple aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier