American Airlines Aktie

American Airlines Group Inc.

American airlines er et amerikansk flyselskab stiftet i 2013, som en fusion af flere selskaber . De er i dag verdens største flyselskab målt på antal fly, der  runder næsten 900. Til sammenligning har Lufthansa ca. 750 fly. 

American airlines omsætter i dag for et 2 cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på næsten 20 milliarder dollars. De har hovedkontor i Texas, og har over 130.000 ansatte verden over. 

Køb
AAL
aktier - 0% kommission

Udbytte & Alt Info

Køb American Airlines aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Coca Cola:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Analyse og Anbefaling af American Airlines aktie

Det er nok ikke en overraskelse, at fly og rejsebranchen har været utrolig hårdt ramt af corona situationen, som de stadig ikke er kommet fuldt tilbage fra. Det gælder også for american airlines aktie og andre i branchen som Norwegian, Airbus og Tui, der alle har set historisk lave kurser. 

Det kan derfor være et rigtig godt tidspunkt for investorer, at investere imens aktiekurserne stadig er i bund. Mange investorer og institutter placerer derfor aktien som et stærkt køb, med forventninger om markante kursstigninger i efterløbet af corona . 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage American Airlines aktie med i dine investeringsovervejelser. Dette skyldes først og fremmest folks rejsetrang, der aldrig har været større end nu efter corona. Dette vil uden tvivl øge efterspørgslen, som vil sende flyselskabers aktiekurser op i de kommende perioder. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe American Airlines aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X