• Loading stock data...

American Airlines aktie

Få et samlet overblik over american airlines aktie, og se alt relevant information inden du investerer og se hvordan du køber aktier helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • American Airlines aktie
  • Analyse og Anbefaling af American Airlines aktie
  • Køb af American Airlines aktier
american airlines aktie logo

American Airlines aktiekurs

Køb American Airlines aktier uden kommission

Kort om virksomheden

American airlines er et amerikansk flyselskab stiftet i 2013, som en fusion af flere selskaber . De er i dag verdens største flyselskab målt på antal fly, der  runder næsten 900. Til sammenligning har Lufthansa ca. 750 fly. 

American airlines omsætter i dag for et 2 cifret milliardbeløb, med en omsætning i 2020 på næsten 20 milliarder dollars. De har hovedkontor i Texas, og har over 130.000 ansatte verden over. 

American Airlines aktie

American airlines aktie er børsnoteret på NASDAQ fondsbørsen under symbolet AAL. Her har det siden 2013, været muligt at handle aktien, der på daværende tidspunkt havde en kurs, der i dag svarer til 25$ efter aktiesplit. 

Der findes i dag 650 millioner udstedte american airlines aktier, der tilsammen har en markedsværdi (market cap) på 12 milliarder dollars. En del lavere end Ryanair aktie, med et market cap på 20 milliarder dollars, endda selvom de råder over flere fly.  

American airlines aktie udbetaler 4 gange om året udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien gennemsnitligt udbetalt ca. 1,32% om året i udbytte, hvilket er relativt højt taget corona situationen i betragtning for flybranchen, der også satte et midlertidigt stop for udbyttebetalinger.

Analyse og Anbefaling af American Airlines aktie

Det er nok ikke en overraskelse, at fly og rejsebranchen har været utrolig hårdt ramt af corona situationen, som de stadig ikke er kommet fuldt tilbage fra. Det gælder også for american airlines aktie og andre i branchen som Norwegian, Airbus og Tui, der alle har set historisk lave kurser. 

Det kan derfor være et rigtig godt tidspunkt for investorer, at investere imens aktiekurserne stadig er i bund. Mange investorer og institutter placerer derfor aktien som et stærkt køb, med forventninger om markante kursstigninger i efterløbet af corona . 

Det er også vores overbevisning og anbefaling, at det helt klart er værd at tage American Airlines aktie med i dine investeringsovervejelser. Dette skyldes først og fremmest folks rejsetrang, der aldrig har været større end nu efter corona. Dette vil uden tvivl øge efterspørgslen, som vil sende flyselskabers aktiekurser op i de kommende perioder. 

Køb af American Airlines aktier

Hvis du gerne vil investere i american airlines aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere i aktier, og du behøver nemlig heller ikke engang at betale kommission eller kurtage. Vi har nemlig lavet en guide, der trin for trin guider dig igennem hele processen, så du kan lære at investere i aktier uden kommission.

1. Platform

Først skal du vælge den investeringsplatform du vil købe aktier fra. Der er mange muligheder, og de svinger i både kvalitet og omkostninger. På den mest populære platform, og den vi også anbefaler, kan du investere i aktier helt uden kommission. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du har valgt platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter, og kan gøres på få klik gennem en facebook konto. Derefter skal du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med et indskud på 50 dollars. Noget der ofte kan kræve flere tusind kroner. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb AAL aktier

Når du så har oprettet en profil og lavet din første indbetaling, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt og simpelt, i toppen af siden søger blot du på american airlines aktie eller den aktie du vil investere i. Så trykker du på handel, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst helt fri for kommission eller andre skjulte gebyrer.

Køb American Airlines aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i American Airlines aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier