AMD Aktie

Om Advanced Micro Devices

AMD er verdens næststørste producent af computer komponenter efter Intel. De sepcialisere sig med produktionen af mikroprocessorere, bundkortchip, indbyggetprocessorer og grafikkort. Virksomheden blev grundlagt i 1969, og har i dag hovedkvarter i Californien. I 2020 omsatte selskabet for i alt 10 milliarder dollars, med deres i alt over. 12.000 ansatte, fordelt på lokationer overalt i verden.  

Amd aktien

Køb AMD aktier 0% kommission

Sådan køber du AMD aktier

Hvis du godt kunne tænke dig at investere i AMD aktier, eller hvilken som helst anden aktie, så er det utrolig nemt. 

Det tager kun få minutter, og du kan faktisk investere i AMD aktier helt uden at betale kommission eller kurtage, med en startinvestering på helt ned til 300 kr. 

Vi har lavet en nem guide, der trin for trin viser hvordan du kommer igang med at investere i lige netop de aktier, du kender.

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere i AMD aktie fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere i aktier uden kommission og kurtage er der begrænset muligheder.  Den mest populære og den vi også anbefaler, kan du købe og sælge aktier uden kommission eller kurtage. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det er nemt og simpelt, og tager ganske få minutter. Du kan endda gøre det gennem en facebook eller google konto på få klik. Derefter mangler du at lave sætte penge ind, du behøver ikke at starte med mere end 50 dollars, for at komme i gang med at investere i aktier.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb AMD aktie

Efter du har oprettet en profil, og lavet dit startindskud på platformen, er du kun få skridt fra at lave din første investering. Det er nemt at finde rundt, og du søger blot på AMD aktien eller den aktie du vil investere i. Trykker på trade og vælger investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering, og du kan sælge aktien igen når som helst uden kommission eller kurtage.

Amd aktie anbefaling

Kort sagt er AMD en aktie, der befinder sig i en branche, der de seneste årtier kun har haft massivt vokseværk. Efterspørgslen efter elektroniske komponenter har aldrig været større, og bliver ved med at vokse. Der er en branche med utrolig få spillere, hvilket gør at de med stor sikkerhed får en bid af kagen. Det er derfor en relativ sikker aktie i en branche, der kun ser ud til at stige i værdi. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage AMD aktien med i dine investeringsovervejelser, for fremtiden er med garanti i elektronisk teknologi. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i AMD aktier helt uden kommission, kurtage eller andre skjulte gebyrer, også kendt som 100% aktier, 0% kommission.

Du kan investere i AMD aktier fra helt ned til 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X