• Loading stock data...

Ambu aktie

Få alt information vedrørende Ambu aktien. Find de seneste aktiekurser, analyser, anbefalinger og guides. Vi guider dig blandt andet igennem hele processen når du vil investere i aktier uden kurtage. 

  • Aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Ambu aktie
  • Køb af aktier uden kurtage
ambu aktie

Køb Ambu aktier uden kurtage

Om virksomheden

Ambu er en dansk virksomhed der specialisere sig med udvikling, produktion og promovering af medicinaludstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1937 i Glostrup af den tyske ingeniør Holger Hesse. Han ønskede at bygge et firma, der havde til formål at redde menneskeliv gennem udviklingen af medicinsk udstyr. Ambus primære fokusområder i dag er udviklingen af udstyr til anæstesi, kardiologi og neurologi. Ambu har i dag over 2.500 medarbejdere med det nuværende hovedsæde i Ballerup.

Ambu aktie

Ambu blev i 1992 børsnoteret på den københavnske fondsbørs. I 2018 var de blandt de 25 mest omsættende virksomheder i Danmark, og er derfor med i C25-indekset over Danmarks 25 største aktier. Der findes i alt ca. 200 millioner ambu aktier. til en samlet værdi af et 2-cifret milliard beløb. .  

Ambu er en aktie der hvert år udbetaler udbytte til investorer. De seneste 5 år har aktien udbetalt ca. 0,3% hvert år i udbytte. Hvilket må siges at være et lavt udbytte, men virksomheden har i stedet valgt at fokusere hovedsageligt på geninvestere overskuddet, frem for udbyttebetaling. Dette kan også tydeligt ses på aktiens kurs, der har givet et flot afkast. Her kan du se Ambu aktien og dens udbytte de seneste år:

2020: 0,13%

2019: 0,18%

2018: 0,36%

2017: 0,26%

2016: 0,27%

Tager vi et kig på de konkrete tal for de seneste år, tegner der sig et lovende billede. Det er dog tydeligt at corona og interne rokeringer, har sat farten en del ned. I corona perioden har der været en del op og nedture, men her efter corona står aktien til stort set samme kurs som før, hvilket må siges at være helt i orden tager man situationen i betragtning. Tager vi dog et kig på de seneste 5 år er aktien steget med ca. 300%, hvilket er rigtig godt især med corona situationen i tankerne. Tager vi et kig helt tilbage til starten af 00’erne er aktien steget med mere end 22.000%. Havde du i starten af 00’erne investeret i Ambu aktier for 10.000 kr., var de i dag mere end 2 millioner kroner værd. Det er altså en aktie, der har haft voldsomt vokseværk siden sin børsnotering. 

Det er dog ikke vores overbevisning at væksten stopper her, derfor anbefaler vi også at du tager Ambu aktien med i dine overvejelser. Det er nemlig en branche og en virksomhed, der kun ser ud til at vokse med tiden. Efterspørgslen på medicinaludstyr bliver kun større, i takt med at flere og flere lande får de økonomiske midler til bedre behandlinger.

Sådan køber du Ambu aktie:

Det har aldrig været nemmere at investere i aktier end det er i dag. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og en telefon eller computer, for at du kan købe aktier som Ambu. Det behøver heller ikke at koste en krone, at købe og sælge aktier, hvis du kender de rette platforme. Vi har lavet en simpel guide, der viser dig skridt for skridt hvordan du køber ambu aktier gratis uden kurtage.

1. Platform

Først skal du finde en investeringsplatform du kan købe aktier fra. Her er den mest populære og den vi også anbefaler, en platform hvor du kan købe aktier gratis uden kurtage. De fleste platforme skal du ofte betale en procentdel for hver gang du køber og sælger aktier, det slipper du for her.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen, hvilket kan gøres på få minutter eller gennem en google eller facebook konto. Efter det mangler du bare at lave din første indbetaling på platformen. Du behøver ikke at starte med mere end 50 dollars for at komme i gang med at investere i aktier. På andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Ambu aktie

Nu mangler du kun at finde Ambu aktien eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at finde rundt på platformen og kan læres hurtigt. Du søger såmænd bare efter den aktie du vil købe, trykker på handl/køb og vælger et investeringsbeløb. Du har nu lavet en investering.  

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ambu aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier