Ambu Aktie

Om Ambu

Ambu er en dansk virksomhed der specialisere sig med udvikling, produktion og promovering af medicinaludstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1937 i Glostrup af den tyske ingeniør Holger Hesse. Han ønskede at bygge et firma, der havde til formål at redde menneskeliv gennem udviklingen af medicinsk udstyr. Ambus primære fokusområder i dag er udviklingen af udstyr til anæstesi, kardiologi og neurologi. Ambu har i dag over 2.500 medarbejdere med det nuværende hovedsæde i Ballerup.

Nøgletal - Ambu aktien

Køb Ambu aktier 0% kommission

Sådan køber du Ambu aktie:

Det har aldrig været nemmere at investere i aktier end det er i dag. 

Alt du skal bruge er en internetforbindelse og en telefon eller computer, for at du kan købe aktier i Ambu. 

Derudover behøver du heller ikke betale de traditionelle handelsomkostninger, som ofte sluger det meste af fortjenesten op.

Du kan nemlig investere helt uden kommission eller kurtage, og du kan se vores guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du investere i aktier. 

Du kan komme i gang med at investere i aktier fra helt ned til 300 kr., for at starte ud. 

1. Platform

Først skal du finde en investeringsplatform du kan købe aktier fra. Her er den mest populære og den vi også anbefaler, en platform hvor du kan købe aktier med 0% kommission. De fleste platforme skal du ofte betale en procentdel for hver gang du køber og sælger aktier, det slipper du for her.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen, hvilket kan gøres på få minutter gennem en google eller facebook konto. Efter det mangler du bare at lave din første indbetaling på platformen. Du behøver ikke at starte med mere end 300 kr. for at komme i gang med at investere i aktier. På andre platforme kræver det ofte mange tusind kroner at starte ud.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Ambu aktie

Nu mangler du kun at finde Ambu aktien eller den aktie du vil investere i. Det er nemt at finde rundt på platformen, og kan læres lynhurtigt. Du søger bare efter den aktie du vil købe, trykker på handl/køb og vælger et investeringsbeløb. Du har nu lavet en investering, som du kan sælge igen når som helst uden kommission eller kurtage. 

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Ambu aktier helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer – 100% aktier, o% kommission. 

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X