• Loading stock data...

Amazon aktie

Få et samlet overblik over Amazon aktien, og se alt relevant information du skal bruge inden en eventuel investering. 

  • Amazon aktiekurs
  • Om virksomheden
  • Amazon aktie
  • Køb af Amazon aktier
amazon aktie

Amazon aktiekurs

Køb Amazon aktier uden kommission

Om virksomheden

Amazon er verdens største internethandelsvirksomhed med hovedsæde i USA. Virksomheden blev stiftet i 1995 af Jeff Bezos, som en internetboghandler. Selskabet har i dag mere end 1,3 millioner ansatte i hele verden, og sælger alverdens slags produkter. Selvom Amazon ikke direkte opererer i Danmark, står de stadig for ca. 2% af alt internethandel i Danmark.  

Amazon aktien

Amazon er børsnoteret på den Amerikanske fondsbørs NASDAQ. Her har det været muligt, at handle Amazoner aktier siden børsnoteringen i 1997, kun 2 år efter stiftelsen. Her er den en del af “The Big Five” sammen med Apple, Google, Facebook, og Microsoft, der dækker over de største informationsteknologi virksomheder. 

Der findes i alt ca. 500 millioner udstedte Amazon aktier. Dog er Amazon ikke en aktie der udbetaler udbytte. I stedet har virksomheden valgt at prioritere alt overskuddet på geninvesteringer. 

Det betyder dog ikke at investorerne er gået sultne i seng. Siden børsnoteringen er en Amazon aktie steget med mere end 200.000% i værdi. Det vil sige at havde du investeret 10.000 kr. ved børsnoteringen, var de i dag mere end 20 millioner kroner værd. Samtidig er Amazon aktien steget med ca. 400% de seneste 5 år, hvor den voldsomme vækst er fortsat.

Det er derfor ikke nogen overraskelse, at Amazon er en populære aktie blandt investorer. Den har nemlig år efter år vist sig at give et højt afkast. Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage Amazon aktien med i dine investeringsovervejelser. Virksomhedens voldsomme vækst ser nemlig slet ikke ud til at stoppe foreløbigt. For Amazon mangler stadig, at få kontrol med store dele af det europæiske markedet. Blandt andet i Norden har Amazon for nyligt begyndt sit indtog på det svenske markedet. Det har vist sig at være rigtig lovende for Amazon aktien, og der er stadig stort potentiale for vækst i fremtiden i mange andre dele af Europa inklusiv Danmark.

Køb af Amazon aktie

Hvis du gerne vil lære at investere i Amazon eller andre aktier, så kan du faktisk gøre det på ganske få minutter. Det har nemlig aldrig været nemmere at investere i aktier, og du behøver heller ikke engang at betale kommission eller kurtage. Vi har lavet en guide, der trin for trin guider dig igennem hele processen, så du kan investere i aktier gratis uden kommission på kun få minutter.

1. Investeringsplatform

Først skal du vælge den investeringsplatform du vil købe Amazon eller anden aktie fra. Der er mange muligheder, og de svinger i både kvalitet og omkostninger. Med den mest populære platform, og den vi også anbefaler, kan du investere i aktier helt uden kommission. Så kan du nemlig få mere ud af dine investeringer.

256x256bb

2. Opret Profil

Efter du er kommet ind på platformen, mangler du at oprette en profil. Det tager kun få minutter og kan gøres på få klik gennem en facebook eller google konto. Derefter skal du lave dit startindskud på platformen, her kan du komme i gang med at investere med et indskud på 50 dollars. Noget der ofte kan kræve flere tusind kroner. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Amazon aktie

Når du så har oprettet en profil og lavet din første indbetaling, er du kun få skridt fra din første investering. Det er nemt og simpelt at finde rundt, du søger blot på Amazon eller den aktie du vil investere i. Herefter trykker du på trade/handel og vælger investeringsbeløb. Du har så lavet din første investering helt kommissions fri, som du kan sælge igen når som helst.   

Køb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Amazon aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier