Alibaba Aktie

Om Alibaba Group Holding Limited

Alibaba er et kinesisk multinationalt teknologiselskab, der specialisere sig med e-commerce, internet og andet teknologi. Virksomheden blev grundlagt i 1999, og beskæftiger i dag mere end 250.000 mennesker. Selskabet har hovedsæde i Hangzhou Kina, og opererer i hele verden fra deres internetplatform. 

Alibaba aktien - Nøgletal

Køb Alibaba
aktier 0% kommission

Køb Alibaba aktier

Hvis du har fulgt lidt med i aktiemarkedet vækst det seneste stykke tid, og gerne vil med på aktie bølgen, er du kommet til det rette sted.  

I denne guide viser vi dig, præcis hvordan du investerer i de mest populære aktier på markedet lige nu, så du kan se dine penge vokse på aktiemarkedets vækst. 

Så hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, kan du i denne guide se præcis hvordan du køber aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

  • Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Alibaba prognose og analyse

Siden børsnoteringen er Alibaba aktien steget med ca. 200% i værdi, og har som en large cap aktie givet et overraskende højt afkast.  Derfor anses aktien også som en stabil investering, både på kort og lang sigt. 

Mange investorer og institutter anser derfor aktien som et klart køb med prognoser på op imod 350$, og et median mål på 250$ for blot de næste 12 måneder. Det placere aktien som “consensus buy” igen, efter en lang række måneder i “consensus sell”. 

Det er derfor også vores overbevisning og anbefaling, at tage aktien med i dine investeringsovervejelser. Det er en aktie til dig, hvis du ønsker en sikker aktie med et stabilt afkast, både på den korte og lange bane. 

Derudover må e-commerce branchen siges at være en branche, som i de seneste år kun har set markant vækst, og formentligt kun vil vokse yderligere i fremtiden.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Alibaba aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du køber aktier. 

Aktiemarkedet er i de sidste årtier gennemsnitlig steget med ca. 10% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X