Aktie Anbefalinger

Der findes tusindvis af aktier derude, og det kan være svært at vide hvilke man skal investere i, og hvilke man skal holde sig fra. 

Her kan du se vores aktie anbefalinger af de aktier vi selv investere i og tror på, så du kan få inspiration til din egen portefølje.

  • Aktie Anbefalinger 
  • Køb af Aktier

 

aktier investering anbefaling

Køb aktier med 0% Kommission

Aktie anbefalinger

Det er ikke altid nemt, at finde de bedste aktier at investere i. Der er tusindvis af aktier fra vidt forskellige markeder og sektorer, og det kan være svært at vælge netop de rigtige. 

Derfor har vi samlet vores aktie anbefalinger, så du kan investere i de rigtige aktier med dine hårdt tjente penge. Uanset om du investere på kort eller lang sigt, har vi anbefalinger af aktier til dig.

1. Amazon

amazon aktie

Første aktieanbefaling på listen er en aktie, der har set markant vækst som følge af corona krisen. 

Antallet af forbrugere der handler online, har nemlig aldrig været højere, og er stadig stødt stigende. Det er derfor en aktie med utrolig stort potentiale på især den lange bane.

Lige nu er Amazon er på vej ind på større dele af det europæiske markedet, som Danmark og resten af Skandinavien. Det kan derfor være et rigtig godt tidspunkt, at investere i Amazon aktier på, i takt med at deres markedsandel på det europæiske markedet stiger, som vi allerede har set i bl.a. Tyskland. 

Det er derfor vores anbefaling at investere i Amazon aktier, da der er stort potentiale på både kort og lang sigt. Det er en aktie til dig, der ønsker en lav risiko aktie med stort potentiale og troen på internettet i fremtiden. 

Du kan se vores fulde gennemgang af Amazon aktien her

2. Nvidia

nvidia aktie

Hvis du har en computer er der stor chance for, at det grafikkort du har er fra Nvidia. 

Virksomheden er grundlægger af ​​”Graphics Processing Unit” eller “GPU”, hvilket er en computerchip, der sørger for det grafiske på computere. 

Ud over det bruges Nvidia grafikkort også på forskellige servere og datacentre, hvor de sidder tungt på markedet. 

Efterhånden som den teknologiske udvikling fortsætter, bliver GPU’er stadig vigtigere. I årenes løb har virksomheden bevist, at dens chips sandsynligvis vil forblive på toppen af med deres innovative tilgang.

Det er derfor også helt klart en stærk aktie, som vi helt klart anbefaler til dig, der vil investere i teknologi sektoren. En sektor der fortsætter med at stige og stige år efter år. . 

Du kan se vores fulde gennemgang af Nvidia aktien her.

3. Ryanair

ryanair

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at flybranchen har været hårdt ramt af corona situationen. 

Siden da er det dog lykkedes Ryanair aktien, at komme tilbage på sporet. 

Ryanair er derfor også en populær aktie blandt institutter og investorer, der vurderes af Marketbeat som “Consensus buy” med forventninger om markante kursstigninger på kort og lang sigt. 

Det er derfor også en vores aktie anbefalinger, at tage Ryanair aktien med i dine investeringsovervejelser, hvis du vil investere i en aktie, med rigtig gode fremtidsmuligheder. 

Det mener vi af den grund, at folks rejsetrang aldrig har været større end nu ovenpå corona, og at vi i de kommende perioder vil se stor efterspørgsel i flybranchen, som vil presse aktiekurserne markant op. 

Du kan se vores fulde gennemgang af Ryanair aktien her.

4. Google

Google aktien  er i dag en af de mest populære og handlede aktier på markedet.

Dette er også med god grund, for siden børsnoteringen er en google aktie, vokset med mere end 5.000%. Det vil sige, at havde du ved børsnoteringen investeret 10.000 kr., var de i dag mere end en halv million kroner værd. 

Det er derfor også en af vores aktie anbefalinger, da google aktien er en utrolig lovende aktie, med kæmpe potentiale både på kort og lang sigt. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vi kun har set starten til internettet, og med den øgede popularitet på andre google platforme som youtube, drev, meet… vil det uden tvivl betyde øget vækst for selskabet. 

Derudover er det en utrolig sikker aktie, der fuldstændig solidt sidder på internettet med over 92% af alle søgninger lavet på google. 

Du kan se vores fulde gennemgang af Google aktien her.

Tesla

tesla aktie

Den sidste aktie på vores aktie anbefalings liste er en meget omdiskuteret aktie, der de seneste år har været utrolig populær. 

Man hører tit fra folk at det er for sent, eller at Tesla aktien er overpriced. Dette har vi dog hørt i årevis, faktisk helt tilbage fra børsnoteringen mente mange at Tesla aktien var oversolgt, siden da er aktien steget med næsten 20.000% i værdi. 

Derfor anbefaler vi stadig Tesla aktien, som et stabilt køb og fortsætter troen på vores aktiestrategier. 

Først og fremmest er Tesla en investering i fremtiden, en investering i en mere bæredygtig og innovativ verden. Der er stadig et kæmpe potentiale på det elektriske bil markedet, og vi har kun lige set begyndelsen.

Du kan se vores fulde gennemgang af Tesla aktien her.  

Sådan køber du aktier

Hvis du gerne vil investere i aktier, så er det faktisk langt nemmere end du tror. Du kan faktisk investere helt uden kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. Det tager ganske få minutter, og vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig præcis hvordan du gør. 

1. Platform

Først skal du vælge den platform du vil investere fra, der er mange muligheder, men hvis du vil investere med 0%  kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform. Så får du nemlig mere ud af dine investeringer, da du både  kan købe og sælge aktier, helt uden kommission, sammen med 20 millioner andre brugere. 

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så er kommet ind på platformen, skal du oprette en konto. Det tager få minutter, og kan gøres gennem en facebook eller google konto. Når din konto er bekræftet, kan du sætte penge ind på din investeringskonto. Du kan komme i gang med at investere med en indbetaling på kun 50 dollars.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb aktier

Efter du har oprettet en konto og sat penge ind, mangler du kun at finde den aktie du vil investere i. Søg efter aktien, tryk på trade, og vælg det beløb du vil investere for. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen med det samme, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer.

Køb aktier med 0% Kommission

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X