• Loading stock data...

Airbus aktie

Få et samlet overblik over Airbus aktien inden du investere. Se analyse, anbefaling, aktiekurs og meget mere.  Lær blandt andet hvordan man investerer i aktier helt uden kommission. 

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Airbus aktie – Analyse og Anbefaling
  • Køb af Airbus aktier
airbus aktie logo

Airbus aktiekurs

Køb Airbus aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Airbus er en fransk virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af fly. Selskabet blev grundlagt i 1970, og har i dag mere end 50.000 ansatte. De omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, med en omsætning i 2020 på næsten 400 milliarder kroner.

Airbus aktie

Airbus aktien er børsnoteret på den franske fondsbørs, hvor den i år 2000 gik på børsen. Det var til en pris på ca. 20€ pr Airbus aktie, med et samlet antal på 120-130 millioner aktier. Sammenlignet med i dag, findes der i alt næsten 800 millioner udstedte aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) på 100 milliarder Euro.

Airbus udbytte

Airbus er en udbytteaktie, der en gang om året udbetaler udbytte til investorerne. I perioden fra 2015-2020, gav aktien et gennemsnitligt udbytte på ca. 1,7% om året. Dette har givet aktien en gennemsnitlig p/e værdi på 30€, hvilket er det beløb en investor skal investere for at få en euro tilbage fra virksomheden om året.

Airbus aktie analyse og anbefaling

De fleste aktier på markedet, så i starten af 2020 et markant fald i værdi, som konsekvens af corona situationen. Det samme gælder for Airbus og andre aktier i flybranchen, som Lufthansa, EasyJet og Norwegian

Siden da er det alligevel lykkes Airbus aktien, at komme tilbage på sporet i takt med efterspørgslen på fly igen er stigende. Indenfor det seneste år er aktien steget med over 50% i værdi, i perioden efter corona situationen. 

På længere sigt, indenfor de seneste 5 år er aktien også steget med mere end 120% i værdi, på trods af corona. Derfor har det også været en populær aktie blandt investorer og institutter, der stadig placere aktien under “consensus buy”, med forventninger om kursstigninger både på den korte og lange bane. 

Det er derfor også vores klare overbevisning og anbefaling, at tage Airbus aktien med i dine investeringsovervejelser. Der er nemlig stort potentiale for kursstigninger i eftertiden efter corona, hvor rejsetrangen er enorm, som uden tvivl vil påvirke Airbus aktien og dens kurs.

Køb af Airbus aktier

Hvis du gerne vil investere i aktier som Airbus, eller en helt anden aktie, så er det faktisk ret nemt.. Alt du skal bruge er en computer eller telefon, og så tager det kun ganske få minutter. Vi har har lavet en “trin for trin” guide, der viser hvordan man investere helt uden kommission, så får du nemlig mest muligt ud af dine investeringer.   

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere fra. Der er mange muligheder, men hvis du vil investere uden kommission, skjulte gebyrer eller kurtage, kan du benytte dig af vores anbefalede platform, der har over 20 millioner brugere. Her får du nemlig mere ud af dine investeringer, for det er nemlig kommissions frit både at købe og sælge aktier.

256x256bb

2. Opret Profil

Når du så har fundet platformen, skal du oprette en profil. Det tager ganske få minutter, og du kan gøre det gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at lave en indbetaling. Du kan komme i gang med at investere, med et indskud på kun 50 dollars. Noget der ofte kan kræve mange tusind kroner.

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Airbus aktier

Nu mangler du blot at finde Airbus aktien, eller den aktie du vil investere i. Det er simpelt og let, – du søger blot efter aktien du vil købe, trykker på trade/handl, og vælger investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer. 

Køb Airbus aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Airbus aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier