Airbus Aktie

Airbus SE

Airbus er en fransk aktie, der beskæftiger sig med produktion af fly. Selskabet blev grundlagt i 1970, og har i dag mere end 50.000 ansatte. De omsætter i dag for et 3-cifret milliard beløb, med en omsætning i 2020 på næsten 400 milliarder kroner.

Køb
Airbus
aktier - 0% kommission

Udbytte, Nøgletal & Aktiekurs

Airbus aktien er børsnoteret på den franske fondsbørs, hvor den i år 2000 gik på børsen. Det var til en pris på ca. 20€ pr Airbus aktie, med et samlet antal på 120-130 millioner aktier. Sammenlignet med i dag, findes der i alt næsten 800 millioner udstedte aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) på 100 milliarder Euro.

Køb Airbus aktier

I de seneste 10 år er aktiemarkedet gennemsnitligt steget med 13,95% i værdi om året. 

Hvis du også gerne vil have del af den årlige vækst på aktiemarkedet, som tusindvis af andre danskere. Så er du kommet til det rette sted.

Vi har nemlig lavet en nem og hurtig aktie guide, der trin for trin viser dig, hvordan du kommer i gang med at investere med 0% kommission, 100% aktier. 

Sådan investerer du i aktier som Airbus:

  • 1. Opret Konto

    Opret en gratis aktiekonto gennem en Facebook eller Google konto.

  • 2. Sæt Penge ind

    Sæt penge ind på din investeringskonto. (Mindst 300 kr. )

  • 3. Køb aktie

    Søg efter den aktie du vil investere i, tryk handel og vælg investeringsbeløb. Du har nu investeret i aktien.

Airbus aktie analyse og anbefaling

De fleste aktier på markedet, så i starten af 2020 et markant fald i værdi, som konsekvens af corona situationen. Det samme gælder for Airbus og andre aktier i flybranchen, som Lufthansa, EasyJet og Norwegian

Siden da er det alligevel lykkes Airbus aktien, at komme tilbage på sporet i takt med efterspørgslen på fly igen er stigende. Indenfor det seneste år er aktien steget med over 50% i værdi, i perioden efter corona situationen. 

På længere sigt, indenfor de seneste 5 år er aktien også steget med mere end 120% i værdi, på trods af corona. Derfor har det også været en populær aktie blandt investorer og institutter, der stadig placere aktien under “consensus buy”, med forventninger om kursstigninger både på den korte og lange bane. 

Det er derfor også vores klare overbevisning og anbefaling, at tage Airbus aktien med i dine investeringsovervejelser. Der er nemlig stort potentiale for kursstigninger i eftertiden efter corona, hvor rejsetrangen er enorm, som uden tvivl vil påvirke Airbus aktien og dens kurs.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan købe Airbus aktier med 0% kommission, 100% aktier, hvilket betyder du hverken betaler kommission, kurtage eller provision når du investerer i aktier. 

Aktiemarkedet er i det sidstes årti gennemsnitlig steget med 13,95% om året

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X