• Loading stock data...

Airbnb aktie

Få et samlet overblik over Airbnb aktien, og se alt relevant information inden du investere. Se analyse, købsguide, anbefaling, aktiekurs og meget mere…

  • Aktiekurs
  • Kort om virksomheden
  • Airbnb aktie 
  • Analyse og Anbefaling af Airbnb aktie
  • Sådan køber du Airbnb aktier
airbnb aktier

Airbnb aktiekurs

Køb Airbnb aktier uden kommission

Kort om virksomheden

Airbnb er en amerikansk online udlejnings platform, grundlagt i 2008. De har i dag over 5.000 ansatte, og deres platform er tilgængelig i mere end 100.000 byer, i 191 lande verden over. Virksomheden omsætter i dag for godt 5 milliarder dollars, og har trods corona øget deres omsætning i første kvartal af 2021 til 1,3 milliarder dollars, ca. 300% højere end året før.  

Airbnb aktie

Airbnb aktien har siden slutningen af 2020, været børsnoteret på den amerikanske NASDAQ fondsbørs, under symbolet ABNB.  Ved børsnoteringen var prisen på en Airbnb aktie 68$ pr. aktie, der ved slutningen af handelsdagen endte med en pris på 146$ pr. aktie. 

Der findes i dag over 600 millioner udstedte Airbnb aktier, til en samlet markedsværdi (market cap) på 100 milliarder dollars.  

Da airbnb stadig er en relativ ny aktie på markedet, har de valgt ikke at udbetale udbytte. De har i stedet valgt, at prioritere muligt overskud mod geninveringer, for at øge væksten.

Analyse og Anbefaling af Airbnb aktie

Selvom Airbnb er en ny aktie på markedet, har det ikke afholdt investorer og institutter, fra at kaste et blik mod aktien. Det er dog tydeligt, at usikkerheden omkring corona stadig sætter sit præg, på trods af stærkere resultater end nogensinde, med stigende vækst. 

Selskabet beskriver selv den kommende tid som “rebound to be unlike anything that we that we have ever seen before and we expect travel to be very different than before,” 

Samme forventninger ses i hele fly/rejsebranchen blandt store selskaber som Lufthansa, Norwegian, og EasyJet. Hvor vi allerede har set markante stigninger i Aktiekurser, som konsekvens til forventninger om øget rejsetrang. 

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Airbnb er en aktie til dig, der primært vil investere i konceptet, og tror på hele online virksomhedsmodellen i fremtiden. Det kan dog ikke udelukkes, at positive økonomiske resultater i det kommende kvartal, i takt med corona for alvor er over, vil sende aktien i vejret. Allerede nu har vi set en stigning på 10% sammenlignet med resultaterne før corona, så noget tyder på det går i den retning.

Alt i alt er det en aktie, der helt klart er værd, at tage med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investere på lang eller kort sigt.

Sådan køber du Airbnb aktier

Hvis du overvejer at investere i Airbnb aktier eller en helt anden aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. Det er let at komme i gang, og det tager ganske få minutter, du kan faktisk investere helt uden kommission. Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig, hvordan du investere i aktier uden hverken kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. 

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere i aktier fra. Hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform, der har over 20 millioner brugere. Her kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen. Dette kan du gøre på få klik gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at sætte penge ind. Du behøver ikke, at sætte mere end ca. 50 dollars ind, for at komme i gang med at investere. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Airbnb aktier

Nu mangler du kun at finde Airbnb, eller den aktie du vil investere i. Søg på aktien i toppen af siden, tryk trade/handel og vælg et investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, som du kan sælge igen når som helst. .

Køb Airbnb aktier for 0 kr.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Airbnb aktier med 0% kommission, provision, kurtage eller andre skjulte gebyrer

Du kan investere helt ned til 50$ for at komme i gang med at investere i aktier

Alt om aktier