Airbnb Aktie

Om Airbnb

Airbnb er en amerikansk online udlejnings platform, grundlagt i 2008. De har i dag over 5.000 ansatte, og deres platform er tilgængelig i mere end 100.000 byer, i 191 lande verden over. Virksomheden omsætter i dag for godt 5 milliarder dollars, og har trods corona øget deres omsætning i første kvartal af 2021 til 1,3 milliarder dollars, ca. 300% højere end året før.  

Nøgletal - Airbnb aktien

Køb Airbnb aktier 0% kommission

Sådan køber du Airbnb aktier

Hvis du overvejer at investere i Airbnb aktier eller en helt anden aktie, så er det faktisk nemmere end du tror. 

Det er let at komme i gang, og det tager ganske få minutter, du kan faktisk investere helt uden kommission, med så lidt som 300 kr. 

Vi har lavet en guide, der trin for trin viser dig, hvordan du investere i aktier uden hverken kommission, kurtage, provision eller andre skjulte gebyrer. 

1. Investeringsplatform

Først skal du finde den platform du vil investere i aktier fra. Hvis du vil investere uden kommission, kan du gøre det på vores anbefalede platform, der har over 20 millioner brugere. Her kan du både købe og sælge aktier helt uden kommission.

256x256bb

2. Opret Profil

Opret så en profil på platformen. Dette kan du gøre på få klik gennem en facebook eller google konto. Derefter mangler du at sætte penge ind. Du behøver ikke, at sætte mere end ca. 50 dollars ind, for at komme i gang med at investere i aktier. 

Udklipfffasfasfasf

3. Køb Airbnb aktier

Nu mangler du kun at finde Airbnb, eller den aktie du vil investere i. Søg på aktien i toppen af siden, tryk trade/handel og vælg et investeringsbeløb. Du har nu lavet din første investering på platformen, som du kan sælge igen når som helst, helt uden kommission eller andre skjulte gebyrer. 

Analyse og Anbefaling af Airbnb aktie

Selvom Airbnb er en ny aktie på markedet, har det ikke afholdt investorer og institutter, fra at kaste et blik mod aktien. Det er dog tydeligt, at usikkerheden omkring corona stadig sætter sit præg, på trods af stærkere resultater end nogensinde, med stigende vækst. 

Selskabet beskriver selv den kommende tid som “rebound to be unlike anything that we that we have ever seen before and we expect travel to be very different than before,” 

Samme forventninger ses i hele fly/rejsebranchen blandt store selskaber som Lufthansa, Norwegian, og EasyJet. Hvor vi allerede har set markante stigninger i Aktiekurser, som konsekvens til forventninger om øget rejsetrang. 

Det er derfor vores overbevisning og anbefaling, at Airbnb er en aktie til dig, der primært vil investere i konceptet, og tror på hele online virksomhedsmodellen i fremtiden. Det kan dog ikke udelukkes, at positive økonomiske resultater i det kommende kvartal, i takt med corona for alvor er over, vil sende aktien i vejret. Allerede nu har vi set en stigning på 10% sammenlignet med resultaterne før corona, så noget tyder på det går i den retning.

Alt i alt er det en aktie, der helt klart er værd, at tage med i dine investeringsovervejelser, uanset om du investere på lang eller kort sigt.

Ofte Stillede spørgsmål (faq)

Du kan investere i Airbnb aktier med 0% kommission, 100% aktier. 

Du kan komme i gang med at investere med så lidt som 300 kr. 

Gør som 310.236 andre danske investorer og invester i aktier med lav kurtage

X