5 af de bedste brætspil til børn

Der er mange forskellige brætspil på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilke der er bedst for børn. Derfor har vi lavet en liste over 5 af de bedste brætspil til børn.

1. Monopoly

Monopoly er et af de mest klassiske brætspil, og det er stadig et af de bedste. Monopoly handler om at købe grunde og bygge på dem, og det er et sjovt spil for både store og små. Monopoly er også et spil, der kan købes i et hav af forskellige udgaver, så det kan være med børnenes yndlingsfigurer.

2. Cluedo

Cluedo er et af de mest populære mysteriespil, og det er også et af de bedste brætspil til børn. Spillet handler om at finde ud af, hvem der har begået et mord, og det er et spændende spil, der kan holde børnene underholdt i lang tid og som samler familien.

3. Pictionary

Pictionary er et sjovt interaktivt spil, hvor man skal tegne billeder for at gætte hvad der står på kortet. Hvis I vil gøre spillet endnu sjovere, kan tegningerne castes fra din enhed og vises på dit tv med Apple TV eller Chromecast. Det er et sjovt spil for børn i alle aldre, og det er også en god måde at lære børnene at tegne på.

4. Candy Land

Candy Land er et sjovt spil for de mindste børn. Det handler om at komme først til målet ved at trække kort, og det er et meget simpelt spil, som de fleste børn vil kunne forstå. Candy Land vil med sikkerhed gøre børnene glade, især fordi spillet er farverigt og spændende.

5. UNO

UNO er et kortspil, der handler om at få sin hånd tom først. I Uno skal spillerne skiftes til at forsøge at slippe af med deres kort ved at matche et kort på hånden med det kort, der ligger øverst i bunken med enten det rigtige tal eller den rigtige farve. Særlige actionkort giver øget spænding og hjælper med at slå modstandernes bunke. Det er et sjovt spil for hele familien, og det er også et spil, der er let at lære, også er det sjovt at spille hvis man er i et større selskab. Hvis du vil finde flere brætspil eller kortspil, så kig forbi Coolshop.dk, hvor du kan finde flere sjove brætspil til børn.

Leave your vote

-3 points